Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Нова версия: Титаник бил потопен от древна мумия

Какви ли, не версии не са били обсъждани по отношение гибелта на легендарния кораб «Титаник», започвайки от най-вероятните – сблъсък с айсберг и стигайки до невнимателност от страна на капитана, както и до най-фантастичните предположения за намесата на извънземни или участието на тайно световно правителство управлявано от рептилите.

Има обаче още една мистична версия, която гласи, че през 80-години на миналия век близо до Кайро археолог открива мумия на жрица от XIV век пр. е. (по време на управлението на фараон Аменхотеп IV).

Мумията станала собственост на британски колекционер, който бил обсебен от историята на Древния Египет и събирал всякакви експонати свързани с древните египтяни.

Връщайки се към дома си след успешното придобиване на ред археологични експонати, щастливия притежател на древната мумия решил да я фотографира.

След проявяване на снимката се виждал капака на саркофага, където стояла мумуята на жрицата и едно страшно женско лице, което изглеждало доста заплашително.

Собственика на мумията, виждайки това плашещо лице се изплашил и решил да подари мумията на Британския музей. Има доказателства, че след това британеца заболял от нелечима болест и починал…

Проблеми обаче започнали и в музея. Само няколко дни след получаването на подаръка от колекционера служител, които е приел скъпоценната мумия почива без никаква видима причина и бил сравнително още млад.

Неговия помощник, който присъствал при приема на мумията, паднал и останал инвалид за цял живот.

Фотографът, който снимал новия музеен експонат, загубил дясната си ръка при инцидент с влак, който раздробил китката му.

Малко по-късно починал и журналистта, който написал във вестника статия за уникалния египетски експонат, като смъртта му също била странна и мистериозна.

А, един от посетителите на музея, изказвайки нелепа фраза за мумията, на другия ден бил уволен от престижен пост, а неговият син-търговец след известно време се разорил и влязъл в психиатрия.

Съпоставяйки всички тези факти, както и трагедията с археолога, който изкопал мумията (той се прострелял сам в капачката на коляното и вече не можел да ходи) ръководството на музея решило да се избави от експоната носещ нещастие.

Музеят намери човек, който не вярвал в суеверия и решил да купи мумията за своята частна колекция.

Той бил американец и поискал да му доставят мумията на жрицата в Америка. Така тя била качена, като товар на «Титаник».

Това била просто случайност, защото непотопяемият кораб се оказал най-ранният съд, който ще пътува до Новия свят.

Много години след това експерти считат, че е възможно всички тези предположения, да са истина или само фантастика, но едно е вярно - египетската мумия след корабокрушението на «Титаник» завинаги ще остане в Атлантически океан и повече на никого няма да може да навреди …

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-11-29 09:05:45 преди: 1 година / 5 гласа / 14 точки / 0 коментара / 28782 прегледа
История: На антарктическия шелф учени откриха три пирамидални обекта, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. Изследователите на Антарктида направиха уникално откритие – на шелфе на леденият континент намериха пирамиди, които могат да се окажат постройки от древна цивилизация. След подробно изследване на обектите геолозите дошли до извода, че пирамидите не са образувани по естеств ... още
На: 2015-05-10 20:37:43 преди: 3 години / 12 гласа / 40 точки / 0 коментара / 10455 прегледа
Видео: Вижте едно видео показващо ценности от Древна Велика България, много добро и с много добре подбрана музика, човек направо настръхва като го гледа. Приятно гледане. Видеото: ... още
На: 2015-11-23 21:08:00 преди: 2 години / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 1026 прегледа
Политика: По всичко изглежда, че т.нар. ЕС навлиза в нов стадий на развитие - към тотална диктатура, полицейщина, контрол, обиски и ограничаване на правата на човека - всичко това под благовидното оправдание за защита на демократичните ценности и ред. А всъщност целта е запазване на статуквото и на комфорта на същата тази ояла се безнаказана каста от търтеи - бюрократи, които да продължат да са начело на п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X