Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Нови разкрития за убийството на Николай! Намесени са много пари! Работата стана ДЕБЕЛА!

Нова информация по случая с убийството на мъжа на Анита Мейзер. Има твърдения, че Николай Димов е имало доходоносен бизнес в Коста Рика, който е продал малко преди смъртта си.

Разполага е с 5-цифрена сума в долари, когато се прибрал в България. Това става около 2 седмици преди фаталната вечер, предават от „България днес“. Свидетел по делото потвърждава, че Ники е имал много пари. Никой не знае къде са те в момента. Разследващите не са сметнали за важно да изпратят запитване до ФБР за проверка на сметките му. В български банки Димов няма пари.

"Парите винаги са мотив за убийство. Особено след като има информация, че Николай Димов е продал бизнеса си в Коста Рика преди убийството и е разполагал с най-малко петцифрена сума във валута. А може да е имал и повече", категорични са криминалисти, които правят частно разследване Близки на загиналия за ги наели, защото са убедени, че убийството не е по непредпазливост, а с мотив.

Телефонът на Николай е иззет. Направена е експертиза, която не установява разговори с хора от Колумбия и Панама, въпреки, че е споменавал за тях пред близките си. Липсват кредитните карти и парите от портфейла му, който е открит в джипа на Анита.

"Трябва да се установи къде е кредитната карта на Николай, с която той е платил сметката в „Капитан Кук“ предишната вечер. Ченгетата не са преценили, че това е важно. Към момента на преден план излиза именно този мотив, който би могъл да обърне разследването", категорични са частните детективи.

Мейзер твърди, че в деня на убийството с Ники оглеждали парцели в Галата, край Варна. Искала да купи земя за 20 хиляди лева. Пред съда обаче казва, че няма пари или нещо на нейно име.

"Интересно е с какви пари е трябвало да купи имота, при положение че няма никакви. Нали когато се прави сделка, трябва да разполага поне с част от сумата", обобщават криминалистите.

Мейзер казва, че в сейфа на апартамента е имало 12 хиляди долара и 10 хиляди лева, които полицаите взели по време на обиска. Няма доказателства за това.

Николай е имал бизнес с АТВ-та в Коста Рика, който въртял дистанционно. Местен управлявал фирмата. Притеснил се, че персоналът му го цака и решил да продаде фирмата. Последно бил в Коста Рика на Нова Година, след което се върнал в САЩ и от там в България.

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 1 ком. | 6102 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-23 08:54:54 преди: 1 година / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 6189 прегледа
Клюки: Убийството на Николай Димов продължава да разбунва духовете в България. Все по-пикантни разкрития изникват за живота на Анита Мейзер. Според приближени до нея, Миската си била втълпила, че мъжът и имал секс авантюра със собствената и дъщеря. Красивата щерка на Мейзер е от предишния и съпруг. Името е и Джули и на снимки изглежда много красива. Баща и е починал през 2008 година и е американец. Той ... още
На: 2017-12-18 16:10:35 преди: 6 месеца / 5 гласа / 12 точки / 0 коментара / 14531 прегледа
Криминални: Вече стана ясно, че майката на убитата 7-годишна Дамла от Момчилград е прегледана в болница и арестувана вчера вечерта. Това води към мисълта, че тя може да е извършител на убийството или съучастник. Има информация, че Дамла е била убита чрез удушаване, докато някой е притискал нослето и устата и с ръце. Трагедията се е разиграла в апартамента на семейството. По първоначална информация майката е ... още
На: 2017-01-12 09:46:10 преди: 1 година / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 14598 прегледа
Новини: Мистериите около убийството на Николай Димов и ролята на Анита Мейзер не се разбулват, а точно обратното. От novini.bg са се добрали до информация, която е много притеснителна. Палачът на Николай е била не Анита, а някой гигант – поне 100 килограма. Димов е натискан в гърба, за да не мърда докато умира, предават от България днес. Източник е разказал, че по лактите и кръста на Николай е имал ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X