Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Няколко излседвания, за които не се говори в медиите! Използването на мобилни телефони води до...

Безброй много пъти се е говорило за това колко вредни са мобилните телефони. Въпреки това, те стават все по-използвани и по-използвани. Напредъкът в технологиите, социалните мрежи и прочие ни закачват все повече към тези устройства.

Научни изследвания обаче са доказали, че ако държите твърде близо до себе си телефона, това може да ви разболее много сериозно. Учените предупреждават за радиацията от телефоните, която не е само опасна, но може да доведе до смърт. Мобилния телефон може да облъчи всяка една част от тялото, но някои от тях са по-уязвими.

Има случай, в който жена е държала телефона си в сутиена. В последствие е развила рак на гърдата. При нея не е имало други рискови фактори. Онколози са стигнали до извода, чрез модела на рака и разпространението му, които съвпадат с формата на телефона и.

Има и други проучвания. Доказано е, че ако носите телефона си до бедрото, това може да доведе до слабост в определена област на таза. Измерена е костната плътност на 150 мъже и жени, които прикачват телефона към колана си. Минералната плътност на костите от страната, на която се носи телефона е понижена.

Учени от Израел са засекли рязко увеличение на тумори на паротидната жлеза през последните 30 години. Тя е най-голямата слюнчена жлеза и е близо до бузата – там където държим мобилните си телефони като говорим. Замислете се !

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2182 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-12-13 09:33:41 преди: 9 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 160 прегледа
Новини: Министърът на образованието на Франция Жан-Мишел Бланш заяви, че властите на страната ще въведат със закон пълна забрана на използването на мобилни телефони в началните и средните училища през 2018 г. в интервю за телевизия RTL, вестник Фигаро и ТВ канала LCI. Бланш също отбелязва, че децата са прекалено запалени по своите смартфони и не комуникират помежду си, "което е голям проблем за образован ... още
На: 2015-10-25 13:36:19 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1831 прегледа
Новини: Нова измамна търговска практика се използва от търговците на мобилни телефони, таблети, лаптопи и прочие. Заблуждават хората, че си купуват хубав нов телефон, като не им съобщават, че им продават възстановени стари телефони. Това е така наречената refurbished техника. Нашите хора обаче не го обозначават на български, както са задължени. Незапознатите хора си нямат и най-малка представа какво купув ... още
На: 2017-03-10 20:44:10 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3132 прегледа
Новини: Американската разузнавателна служба, която е разгърнала своята мрежа по цял свят над таблети, компютри и телевизори, не можаха да разгадаят, от каква SIM карта им позвъни Путин. Световните медии продължават да обсъждат скандала, свързан с публикацията на «WikiLeaks» относно глобалното подслушване и шпиониране на американските спецслужби на различни IP-а. Дори темата беше разлгедана по време на с ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X