Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Общински съветник от Бургас обяви война на нелегалните цигани от Сливен! Ще успее ли? ПОДКРЕПА!

Почти целия бургаски квартал Рудник е подложен на неистов терор от страна на самонастанили се сливенски цигани. Хората са потърсили помощ от Георги Дракалиев – общински съветник от ГЕРБ и председател на ВМРО-Бургас. Той е отишъл на място, за да види какво става.

„Хората протестират срещу арогантното и безнаказано поведени от страна на някои цигани, особено на тези от Сливен, заселили се там преди няколко години“, заявява Дракалиев.

Той е поискал информация от ОбС за броя на незаконните постройки там, както и ще настоява за събарянето им. Ще се иска изселване на натрапниците, предават от Бургасинфо.

„Аз посетих района около Мелницата, реката Дермен дере, т.нар. „Бата махала“, както и зад училището и махалата. Във вилната зона, освен, че видях „къщи“, които купуват незаконно ток от съседите си, попаднах и на нелегален магазин, находящ се в един от копторите. Освен това навсякъде има животни – коне, едър рогат добитък, кози, овце, отглеждани в имотите, които са част от квартал на Бургас, с което се нарушава Заповед от 2015 година.

Беше ми казано, че някои цигани, които имат коне с каруци, секат дърва в местността „Салкъмите“ и „Мишел дере“, които след това продават незаконно. Хората изразиха възмущението си, че незаконно са изградени огромни къщи, но за тях не се плащат данъци.

Те твърдят, че много от сградите са построени върху общински имоти, в някои от тях има по няколко сгради, дори санирани, за които не се плаща данък. На тротоарните площи са построени сгради, също стълбища на място, което е предназначено за тротоари и това затруднява пешеходците.

Във вилната зона специално ми обърнаха внимание на пиянските изблици на някои сливенски цигани, които живеят в незаконни къщи, но това не им пречи да смущават съседите си със силна музика и да ги тормозят и заплашват, когато последните решат да си търсят правата“.

Това прилича ли ви на европейски начин на живот? Длъжни ли са хората да търпят неандерталското поведение на тези хора? Защо, когато някой се възпротиви, винаги се намира начин това да се изкара като дискриминация? Ще се появи ли поредната организация сега да ги защитава?

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-04 08:45:33 преди: 1 година / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 6888 прегледа
Лице от мъжки пол, от град Плевен е зверски бит и унижаван. Обвиняемият за престъплението изпълнява длъжността общински съветник от ДПС. Пребитият е Даниел Дереков. Бил на риболов с група приятели близо до село Каменец. На следващия ден арестуват Методий Петков с обвинение за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Оказва се и, че полицията познава лицето Петков отдавна, тъй като е криминал ... още
На: 2015-10-15 18:41:04 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2194 прегледа
В Берковица се появи поредният легендарен кандидат за общински съветник, който се оказва доста неподходящ за това. Става на въпрос за Милован Жан Панталеев, който много добре имитира Азис, докато прави стриптиц. На снимките по-долу ще видите любовта му към екзотичните танци. ... още
На: 2017-02-28 14:06:50 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 9248 прегледа
Община Бургас направи нещо, което всеки един българин ще одобри и поиска в своята община. Те днес изритаха към родния им град Сливен повече от 50 роми. Те си бяха изградили мини селище от няколко бивака край комплекс Славейков. Те обаче се бяха настанили и опасно близо до железопътната линия. Мястото си го харесали, защото е скътано, а близо има зеленчукова борса, шоколадова фабрика и други предп ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X