Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Конспирации

Одитор на НАТО, разследващ терористко финансиране, е намерен мъртъв при много странни обстоятелства!

Ив Чанделон е одитор на НАТО, който бе намерен мъртъв с изстрел в главата, миналия петък, в град Анден, Белгия. Властите твърдят, че става на въпрос за самоубийство, но семейството му има доста въпроси, на които никой не отговаря.

Информацията не е много, но ето някои съмнителни детайли, до които се домогнахме. Последната му задача е била свързана с „противодействие на финансирането на тероризъм.

Интересно е, че той е намерен на 63 мили от Ланс, града, където живее, и на 87 мили от Люксембург, където работи. Чанделон има 3 регистрирани оръжия, но до тялото му е открито нерегистрирано оръжие.

В белгийските медии има твърдения, че е споменавал на приближените си, че мисли, че го следват, че получава странни обаждания. Дни преди смъртта си се е чувствал заплашен. Профилът на работата му е пране на пари свързано с тероризма, което определено го поставя в опасност.

Всичко става много съмнително, когато имаме една Турция в НАТО, което спонсорира терористични групи, че дори и Ислямска държава. Вижте как там убиха Андрей Карлов. Убиецът е застрелян малко по-късно от полцията, но там въпросителните също са много.

Всички помним как Турция позволяваше на терористите да си прекарват нефт и какво ли не..

САЩ пък въоръжават една от най-големите фракции из „умерените терористи“, в опит да свали Асад.

Определено може да се е натъкнал на нещо и това да му е коствало живота!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-02-22 08:18:28 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 261 прегледа
Общество: Дядо е намерен мъртъв, след като разкри пред медиите, че внучките му живеят в изолация. Мъжът първо изчезва, а вчера е намерен мъртъв, след като разкри пред телевизията, че внучките му са живеели в изолация в апартамента на родителите им в квартал Люлин в София. По случая съседите твърдят, че и по-рано са подавани сигнали до социалните, че децата не ходят на училище. Майката на децата обяснила в ... още
На: 2016-12-05 15:43:04 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1529 прегледа
Новини: В Китен трудно ще се спи тази вечер, след като се разбра, че 72-годишният Райчо вчера е открит мъртъв при много отвратителни обстоятелства. Намерили го в леглото му по гръб, с избодени очи и липсващи скули. Това е обявил свидетел на кошмарната гледка. Става на въпрос за улица Илия Бояджиев 11, където е направен оглед, ако някой се съмнява в информацията. Пред Флагман осведомено лице е заявило, ... още
На: 2017-01-09 08:34:06 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2646 прегледа
Новини: Синът на бившия президент на Полша Лех Валенса - Пшемислав е бил намерен мъртъв в неговата квартира в Гданск. Както се уточнява, тялото на 43 годишния Валенса е намерил син, след което извикал Бърза помощ. По тялото на мъжа не е имало никакви следи от насилствена смърт, затова експертите предварително са изключили намесата на други лица за неговата смърт. Засега по случая работят следователи и п ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X