Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Ограбването започна: Ротшилд получи контрол над компанията «Нафтогаз Украйна»!

«Нафтогаз Украйна» подписа договор с италианската компания Rothschild S. p. А., която е собственост на Ротшилд.

Споразумението предвижда предоставянето на инвестиционни банкови услуги в преноса на газопреносните дейности и участието, на новата компания, като партньор в управлението на газовата система на страната (GTS), съобщава Интерфакс-Украйна.

Договорът е подписан на 8 ноември 2017г., а сумата, която е ще бъде заплатена е 98 милиона гривни или около 3 174 570 евро.

Услугите трябва да бъдат предоставени до края на 2020 г.

Rothschild S. p. А. трябва да оцени рисковете и да даде препоръки за намаляване на отрицателното им въздействие, както и да осигури условия за избор на партньор за управление на ГТС, да помогне за изграждането на отношения с партньорите и за подготовката на всички документи.

През юли 2016 г. украинското правителство реши да преструктурира "Нафтогаз", като го отдели от независимите компании за транспортиране и съхранение на гориво.

Тези мерки бяха одобрени в съответствие с разпоредбите на Третия енергиен пакет на ЕС, насочени към ограничаване на монополите на доставчиците на горива и закона за пазара на природен газ.

В резултат на реформите Нафтогаз ще трябва да продаде само енергийния превозвач.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-21 16:47:20 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3968 прегледа
Новини: Жан-Клод Ван Дма обяви, че клановете Рокфелер и Ротшилд ще направят всичко възможно Доналд Тръмп да не спечели изборите за президент и планът им най-вероятно ще успее. „B ... още
На: 2017-01-25 13:02:31 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3870 прегледа
Новини: Дори милиардерът Едуар дьо Ротшилд не е застрахован от криминалната справедливост. Имението му в департамента Сен-е-Марн, на изток от Париж, е било щурмувано и ограбено от крадец снощи. Новината е на радио „Европа 1“. Непознат е успял да проникне в къщата и да изнесе много ценности. Не се уточнява точната сума на задигнатото, може би за да не стане за смях фамилията Ротшилд. Едуар дь ... още
На: 2016-09-05 13:46:58 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1048 прегледа
Новини: Якоб Ротшилд, който някои наричат Барона на Рошилд, проговори за най-големия финансов експеримент, който се е превеждал някога в историята и се случва в момента. От него може да се стигне до много лоши последици. Всичко е свързано с Великобритания и излизането и от ЕС, както и с предстоящите избори в САЩ. "През последните шест месеца големите банкери продължават в провеждането на един от най-гол ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X