Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Опасен пестицид застрашава здравето на хората и поминъка на хиляди в България! Властта...

В България производителите на царевица и слънчоглед използват опасен пестицид, който води до тежки последици върху природата и човечеството. От него пчелите масово измират, а знаете, че те заемат сериозна роля за нас хората.

Интересното е, че почти целият Европейски съюз е забранил използването на въпросното вещество, но политиците в България не са сметнали за нужно да го направят.

„С този пестицид са третирани почти всички посеви от слънчоглед и царевица. И, когато започнем да консумираме тези продукти, това може да застраши и нашето здраве”, коментира Николай Куменов, председател на Федерацията на българските пчелари.

Още повече, че този пестицид дава отражение върху хората, не само върху пчелите. Със сигурност неговата консумация не е най-доброто нещо, което можем да направим.

Изчезването и измирането на пчелите води до големи финансови загуби на пчеларите – един благороден и ползотворен за хората бизнес. Те се надяват, че държавата ще се вземе в ръце и ще им помогне да решат проблема, който се отразява на всички нас.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1497 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-18 13:55:31 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 1433 прегледа
Новини: Изпълнителната агенция по лекарствата е наредила изтеглянето от аптеките на препарат а подсилване на имунитета, който се е оказал опасен. Става на въпрос за продукта с търговско име Имунофан спрей. На 16 февруари Регионалната здравна инспекция във Варна е получила заповед от доцент Асена Стоименова, изп. директор на агенцията, лекарството да бъде блокирано и изтеглено от аптеките, складовете за ... още
На: 2016-01-29 13:13:45 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 853 прегледа
Видео: Ето така протестират хората в Гърция! Напреженията в Тесалоники излязоха извън контрол. По време на протеста срещу абсурдните пенсионни реформи, една голяма група демонстранти атакува полицията и превозните и средства. Хората там не вижда алтернатива във властта на Ципрас, или на който и да е било друг политик. Те се чувстват безсилни пред това, което ЕС ще направи със страната им. Ето такива сце ... още
На: 2015-09-30 18:23:42 преди: 2 години / 7 гласа / 30 точки / 0 коментара / 5052 прегледа
Свят: Америка за България много активно раздава пари на политици, политически движения, медии и отделни журналисти. Волен Сидеров е сигурен, че американското правителство си купува влияние в България чрез АЗБ. Точно по този механизъм бе подменена властта в Украйна, това се търси и в България. Промяна на властта с американски поклонници, които да са проводник на щатските интереси на Балканите. Тези си по ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X