Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Орбан се озъби на ЕС: Няма да допусна брюкселските мафиоти на Сорос да ислямизират Европа!

Виктор Орбан изнесе много силна реч в Румъния. Той се зарече, че неговата страна няма да позволи на европейската Инквизиция да успее срещу Полша. Речта беше пред хора от унгарското малцинство в град Бъйле Тушнад, Трансилвания. Орбан е ядосан от заплахите на ЕК срещу Полша, че ще отнеме правото и на глас и, че ще наложи много тежки глоби.

От Европа не харесват съдебната реформа там. Въпреки скандалите, полският парламент снощи гласува спорния закон. Той ще предостави пълен контрол при назначаването на магистрати и правораздаването на Ярослав Качински и неговата партия. В следствие на това, около 50 хиляди души излязоха на протест във Варшава и други гратове. Снощи в парка „Адам Мицкевич“ имаше многохиляден митинг.

„Заплахите за разследване срещу Полша никога няма да успеят", закани се Орбан.

"ЕС и унгарско-американският милиардер Джордж Сорос искат да направят една нова Европа - смесена и ислямизирана Европа".

Орбан заявява, че оградите около Унгария ще спрат миграцията на исляма и Унгария ще бъде оазис за западноевропейските християни, докато той е на власт! Там ще намерят сигурност!

"Трябва да се противопоставим на мафиотската мрежа на Сорос и на бюрократите от Брюксел. И да се борим с техните медии", призова той.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1867 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-20 11:14:28 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 703 прегледа
Геополитика: Виктор Орбан, премиерът на Унгария възропта срещу заплахата на ЕС да предприеме санкции срещу Унгария, заради нарушение на права на човека страната. Орбан за пореден път обвини Сорос, че дърпа конците на всички в Брюксел. Дрязгата между двамата не е от сега. Орбан често обвинява Сорос в прекалена намеса в евро делата, особено последните две години. "Европейската политика е извратена... Същност ... още
На: 2015-12-01 17:33:51 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 2127 прегледа
Геополитика: Това, което се случва в Европа днес няма демократични основи, а самият Европейски съюз върви от състояние на организирани институции към анархия. Хората в Европа започват да се събуждат и разбират, че миграцията е културен въпрос и става въпрос за нашата идентичност. Това заяви в остро интервю за държавното радио "Кошут" унгарският премиер Виктор Орбан. Орбан открито обвини обвини милиардера Джор ... още
На: 2018-05-15 15:38:16 преди: 2 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 374 прегледа
Свят: Фондацията Отворено общество на Джордж Сорос развя бял флаг и ще затвори своя офис в Будапеща, Унгария. Той ще бъде преместен в Берлин, Германия. Тази информация идва директно от фондацията, като причината за напускането се обяснява с „все по-репресивната политическа и юридическа среда“ в Унгария, вероятно визирайки буквалната война, която Виктор Орбан обяви на Сорос. "Решението за ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X