Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Дом и Градина

Основни съвети за избор на перфектните тапети за всеки дом

Добре избраният тапет, който е в унисон със стила на дома и е съчетание от точният цвят и десен, според вашия вкус, може да придаде удивителен индивидуален облик на стаята. Следвайте основните съвети за вдъхновяващи начини да използвате дизайна във всяка стая и ще бъдете доволни от крайния резултат.

1. Помислете внимателно за настроението, което искате да създадете в помещението, когато избирате дизайна на тапетите. В една спалня, където трябва да се чувствате спокойни, по-семпъл модел ще пасне добре. По-цветните и разчупени десени са по-подходящи за зони, в които прекарвате по-малко време, като коридора например.

2. Помислете дали искате цветовете и десените във всички стаи да се допълват взаимно, относно стиловете. На пазара се предлагат цели колекции от тапети за тази цел, създадени да работят заедно за цялостния облик на дома, а в каталога на Лерос на https://leros.bg/продукти/тапети ще откриете наистина богато разнообразие от наистина уникални като десени и качество тапети.

3. Десените с малки фигури имат изтънчен ефект, не са натрапчиви и могат лесно да се съчетаят с други модели тапети.

4. По-големите фигури по десена на тапетите, носят драматично усещане и са най-подходящи за просторни стаи . Освен това такива тапети могат да направят помещението да изглежда по-малко, по-интимно и уютно.

5. Дизайните с линии, които се движат вертикално от пода до тавана, могат визуално да разширят стените, така че да изглеждат по-високи. Такива тапети са чудесно решение за стаи с ниски тавани.

6. Тапетите с райе и дизайни със ситни шарки, вдъхновени от природата, винаги привличат вниманието, интересни са и е по-малко вероятно да излязат от мода. Докато едрите шарки и фигури обикновено омръзват по-бързо.

7. Поръчайте мостри (във възможно най-голям размер) и ги закачете по стените, които възнамерявате да облепите с тапети, за да видите дали ще ви харесат цветовете и десена.

8. Много сайтове за тапети имат галерии, където можете да видите изображения на завършени проекти. Това може да ви вдъхнови и да ви помогне да визуализирате моделите във вашия дом.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 46 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-09 08:17:12 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 846 прегледа
Други: Въпреки разнообразието на толкова много стилове в домашното и не само декориране, стенните тапети отбелязват добри и лоши моменти от създаването си. В последните тенденции, тапетите са отново сред арсенала на декораторите с нов съвременен вид и мотиви. Без значение дали обновявате жилището си, нанасяте се в ново жилище или обновявате старото с цел продажба, лепенето на тапети определено носи ... още
На: 2013-12-08 07:35:46 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1054 прегледа
Други: Въпреки разнообразието на толкова разнообразни стилове в интериорното декориране, стенните тапети претърпяват добри и лоши моменти през годините. В последните тенденции, хартиените ролки са отново сред оръжията на декораторите с нов модерен дизайн и форми. Без значение дали освежавате дома си, влизате в друго жилище или ремонтирате старото за продажба, лепенето на нови и свежи тапети винаги ще дон ... още
На: 2013-12-07 08:58:37 преди: 5 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 596 прегледа
Други: И така, от къде да започнем? Може би от факта, че вие вече сте притежател на един или друг вид автомобил. След не няколко години прилежно събиране на средства и задоволително количество премеждия на автомобилния пазар, най-накрая сте се сдобили с желания от вас 'железен кон', мечтите за който не са ви напускали толкова дълго. Всичко е точно такова каквото сте го искали, представяли или сте успел ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X