Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Отнеха 3-те деца на Даниела, защото няма жилище! На циганите и бежанците намират, на нея не!

Жена от Сливен се раздели с трите си деца, защото живее в мизерни условия. Отнеха и най-скъпото. Тя е Даниела, на 25 години, и живее в склад за мебели край Сливен – без електричество. Трябва да се оправя сама – нито има работа, нито подкрепа от близките.

Губи бащата на децата си, а нейните роднини след това я гонят заедно с тях на улицата. Отива при леля си, която живее под наем, но според Закрила на детето условията не са добри. Вместо да се опитат да помогнат на Даниела, те взимат трите деца и ги изпращат по различни приемни семейства.

Майката има само 2 месеца да докаже, че може да се грижи за тях, иначе ще ги дадат за осиновяване.

„Аз си го обяснявам с това, че страшно много харесаха децата ми… Да, и те наистина са хубави, затова ги взеха. Но не мисля, че ако ти харесат децата, трябва да ги вземеш от майка им”, коментира Даниела.

Стоянка Добрева, която е социалният работник по случая, твърди, че Даниела сама е подписала декларация, че не може да се грижи за тях. Действа се изцяло по закона.

Близките на Даниела гарантират, че Дани е добра майка. Социалните не е трябвало да взимат децата. Призовават институциите да помогнат с търсенето на жилите.

„Бедни сме, това е най-лошия порок в България, и дори на собствените си деца не можем да помогнем”, коментира близка на Даниела.

Аз само едно ще кажа…. Намират жилища на цигани и на бежанци, за нея няма. Друго няма нужда да коментирам.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-04 10:19:58 преди: 1 година / 6 гласа / 24 точки / 0 коментара / 26118 прегледа
Забавно: Ела да видиш каксе вади хляб с труд и пот... Циганите намират имане, вижте какво е то... ... още
На: 2016-01-14 08:03:01 преди: 2 години / 11 гласа / 46 точки / 0 коментара / 45054 прегледа
Гласът на народа: Читателю, ти деца имаш ли? А братя и сестри имаш ли? Аз деца нямам, вече и брат нямам... Гневен съм, мразя страхливците! Защо разследващите в този град веднъж не посмяха да бъдат хора? Как ще разследвате, ако това са вашите деца? Как ще постъпите, ако разберете, че някой държи любимия за вас човек, докато друг го удря с метален бокс? Брат ми е смел бе! Разбирате ли? Научете се на смелост всички ... още
На: 2015-08-19 10:25:50 преди: 2 години / 4 гласа / 10 точки / 0 коментара / 2947 прегледа
Видео: До тук я докарахме с нашите медии. Три деца се събрали някъде в гората и направили клип за циганите. Не е лесно по цял ден да им се говори по медиите за проблема с циганите, и такива неща. Това си е вече солидно промиване на мозъците, като включим и факта, че постоянно си казват на здраве, въпреки, че не знам дали пият и алкохол, картинката е трагична. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X