Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Относно проверките на Валери Симеонов

По-просто е да се поиска от законодателя за задължи шумопедлагащите заведения да се шумоизолират /малка тафтология - нарочно е/, ако не изпълняват изискванията - направо затваряне /без глоби/... Това е единствения начин да се въведе някакъв ред и дисциплина - защото оборотните заведения с удоволствие си плащат минималните глоби и продължават да си правят каквото си искат!!
Като говорим за глоби - философията на законите ни е грешна!!!
Давам пример: Глобите за напр. развалена храна са фиксирани - но докато едно капанче може да фалира с глоба от 4-6000 лв,, то един на един хотел-ресторант не му пука от тези цифри!!!
Да дам ли пример с глобите по пътищата - една мутра /бизнесменско чедо с БМВ/ с удоволствие ще плати 50-100 лв фиш и пак ще нарушава правилата... докато не почнем да конфискуваме оръдието на нарушението - колата!!!
По принцип не харесвам популизма на г-н Симеонов, но трябва да му призная - той единствен прави това, което от годииииини не се прави - комплексна проверка - с него са Агенциите по храните, труда, НАП, пожарникарите и т.н.
Като съм тръгнал да пиша - всички плажове трябва да се дадат за стопанисване на общините - те да решават - концесия, наем, сами да ги обгрижват и т.н
Защо? - Ами първо няма да има толкова разходи за командировки на министри и чиновници от цялата страна по морето!!
Второ - на министерските чиновници не им пука за живеещите в съответната община, те се грижат за приходите на министерството!
Трето, последно и най-важно - ако кмета не си свърши работата може и да не го изберем за следващ мандат!!
НО, министърът ако не си свърши работата, най-вероятно пак ще бъде депутат по нашата пропорционална система с партийни листи!!!

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-13 12:22:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 673 прегледа
Новини: Тази нощ бе ударен култовия парти комплекс Какао Бийч на Слънчев бряг. Това стана с операция на Валери Симеонов и група полица. Дискотека Бедрум е една от проверените. Когато музиката е прекъснала, хората там буквално се взривили. Всички започват да викат „Оставка!“ и „Довиждане!“ на Валери Симеонов, чуват се дори псувни. Полицаите полагат доста усилия, за да държат кордон ... още
На: 2018-01-26 15:30:47 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3109 прегледа
Общество: Петър Низамов-Перата хвана Валери Симеонов в голяма лъжа. Патриотът е подвел Асеонвград и цялата българска общественост с обещанието си за полицейска приемна в циганската махала в Асеновград. Та, такава приемна има, но явно само за украсата, защото тя не работи. Може да видите сами от видеото на Перата. Може да видите как едно от "тържествените обещания" на Валери Симеонов, което бе дадено, за да ... още
На: 2015-07-29 15:51:00 преди: 3 години / 5 гласа / 19 точки / 0 коментара / 3985 прегледа
Видео: След-като сложи подписа си под този на Лютви Местан Валери Симеонов изтрещя на пресконференцията на Атака, и започна да размахва петолевки пред камерите. Това остана незабелязано от Сидеров, и Симеонов правеше и други жестове и мимики, но не остана незабелязано от камерите там. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X