Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Отрядите за Удоволствие на Ким Чен Ун ще го успокоят сред срещата с Тръмп! Истински разврат!

Независимо дали ще пожъне успех, или ще се провали на срещата си с Доналд Тръмп, Ким Чен Ун се готви да отмори със своето Кипумьо, което е Отбор за Удоволствия.

Жени и момичета, най-малките на 13 години, се грижат за се*суалните развлечения на политическия елит на Северна Корея. Те спазват обет за мълчание и получават по няколко хиляди долара за услугите.

Момичетата никога не са на повече от 25 години. Войници подбират невинни момичета, правят им медицински прегледи и след това ги пращат в Отбора. Използват ги за се*с, масажи, танци, музика.

Всяко момиче служи по няколко години преди да получи пари и да се прибере у дома. Понякога момичета се пращат на обучение в чужбина. Понякога след службата си, някои от момичетата се женят за военни от Армията.

Смята се, че има около 2000 вербувани жени. Избягалата Ми Хянг разказва пред Дейлистар, че когато е била на 15, войниците дошли и огледали всички момичета в училището.

На избраните момичета се пускало кръв в знак на вярност. Не трябвало да имат белези, бемки, търсели се определени гласове.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 418 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-07 17:46:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1342 прегледа
Новини: Първата среща на Владимир Путин с Доналд Тръмп премина в една от стаите за преговори на първия етаж на Изложбения център в Хамбург (Хамбург Месе). В началото на срещата Путин каза, че се радва да се запознае с Тръмп лично и се надява, че срещата ще допринесе положителни резултати. На свой ред Тръмп също изрази надежда за позитивен резултат. Срещата на президентите на двете страни ще премине в р ... още
На: 2017-05-22 14:24:13 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 593 прегледа
Геополитика: Министърът на търговията на САЩ Уилбър Рос изглежда като заспал с клюмнала глава по време на речта на американския президент Доналд Тръмп в Рияд. Ще припомним, че срещата се явява първата визита на новия американски президент. CNN отбелязва, че заради клюмналата глава на министъра прави впечатление на заспал, докато дъщерята на президента Иванка Тръмп, която седи до него изглежда по-заинтересова ... още
На: 2018-09-24 16:01:31 преди: 3 седмици / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 190 прегледа
Геополитика: Започна срещата на високо равнище "Глобален призив за действие за справяне със световния проблем с наркотиците". Срещата е организирана от президента на САЩ Доналд Тръмп, на която България е съ-домакин. На нея се очаква премиерът Бойко Борисов да разговаря с американския президент. Срещата бе открита от постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли, която заяви, че не само всеки американец, но ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X