Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Отворено писмо до новоизбраният президент на САЩ от българския народ!

Г-н президент на Съединените Американски Щати, писмото което сте получили, с подписа на така наречения президент Плевнелиев, не изразява мнението на българския народ.

Това е мнение на болен човек, станал без да иска ръководител на България.

Г-н Тръмп, 16 политически трупа, както Естония, Румъния и Латвия настояват да не премахвате антируските санкции и да не правите "голяма сделка" с Москва за Украйна.

Ние, българския народ, с надежда гледаме на вас, като умен човек и президент на Световна сила, че ще вземете правилното решение - да отмените тези абсурдни санкции, наложени от клана Клинтън.

Така Вие ще разредите напрегнатите отношения между две велики сили.

Света никога не е бил толкова близо до нова война, колкото в тези дни.

Нито американския народ, нито руския народ искат такова напрежение, защото никой няма да остане жив за да се радва на победата си.

Ние, българския народ Ви молим да не взимате под внимание ненормалния индивид Плевнелиев.

Както в САЩ така и в България има демокрация, която понякога пречи ненормалните да бъдат заключвани.

А, живота е интересен. както вашия народ си избра за президент умствено изостанал негър, така и българския народ си избра за президент пълен идиот.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: На: 2017-03-15 11:02:08 Хaресва ми
guest-coment-1494
От това отворено писмо, без автор, високопарно претендиращо да бъде "от името на българския народ" съвсем ясно прозира ръката на комунистическо-патриотарската гилдия в България. Надявам се че никой трезво мислещ и обичащ родината си българин няма да го вземе на сериозно и най-после ще гласува както трябва на предстоящите избори, за да реши накъде ще върви България оттук насетне. С ясното съзнание че така определя своята собствена съдба.
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-14 09:06:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1059 прегледа
Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп в интервю за The Wall Street Journal заяви, че е готов да се срещне със своя руски колега Владимир Путин и това ще стане веднага след неговото официално стъпване в длъжност. По думите на Тръмп той е наясно, че руската страна също има желание да се срещне с него «и аз съм съгласен с това», отбелязъл новият стопанин на Белия дом. Точната дата за срещата ... още
На: 2017-05-22 05:31:06 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 669 прегледа
Иво Антонов, който стана известен с нацисткия поздрав и за който се застъпиха големци и военни съюзи излезе с отворено писмо пред обществеността. Човекът се крие добре там горе надявайки се, че Каракачанов ще го опази. Няма желание да се сбогува с апетитната длъжност, която заема, а знаем, че точно това трябва да направи, при това доброволно. Ето части от писмото, а долу снимка на цялото: "Дъл ... още
На: 2017-01-16 10:03:22 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1093 прегледа
Няколко стотици македонци от Сад се събраха вчера пред кулата на новоизбраният американски президент Доналд Трамп в Ню Йорк, за да протестират против предходната американска администрация. Протестта е срещу намесата на фондацията на Джордж Сорос в Македония и нейните деструктивни политики. “Скъпи президенте Тръмп, ние американците с македонско потекло, ви поздравяваме за победата на избори ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X