Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Отворено писмо на Венци Ангелов до Жозеф Дол за Бойко Борисов и атентата в Хитрино!

Венци Ангелов - Чикагото в последните дни публикува адски много информация, коментари и версии за случилото се в Хитрино. Информация, която подтиква към определени размисли, че случилото се там не е това, което ни показват.

Той публикува това писмо вчера, във връзка с критиките по негов адрес, че разследва и, за да изрази позициите си още един път.

ОТВОРЕНО ФЕЙСБУК ПОСЛАНИЕ до г-н Жозеф Доул - Председател на ЕНП ( ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ )

Господин чичко Жозев Доул, казвам се Венци Ангелов, български гражданин, баща на 7 деца, също български граждани..!!!!

Питали сте кой съм аз...че да казвам ИСТИНАТА за Терористичния Акт в село Хитрино , извършен от ЦРУ по заповед на вашата ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ, за да спрете ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ на един разбеснял се ДИКТАТОР и ПСИХОПАТ - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ....!!!! .......

Кой съм Аз , ще ви отговоря...!!!

Аз съм този, който ме направи вашата уродлива политичекса ситема и урудливи политически партии - СДС, ДСБ, ГЕРБ , след акто извършиха убийствени кражби , грабежи на държавно имущество и обществен рисурс.!!!!!

Аз съм този, които е продукт на вашата урудлива ДЕМОКРАЦИЯ , която според книгата на Дейвид Айк не е нищо повече от една бутафорна и измамна такава...!!!! Аз съм този продукт , шлайфан, мачкан и дялан от вашата урудлива и гнусна Съдебна система, която съществува за да протектира такива като Иван Костов и Бойко Методиев Борисов и целите им глутници от съмишленици и последоватли в техните кражби и грабежи, а да осъждат без никакви категорични доказателства, такива като мен...!!!

Аз съм този, който все още позволява непълнолетните му деца да се обучават по вашата САТАНИНСКА - ЦИОНИСТКА- МАСОНСКА - ИЛЮМИНАТСКА образувателна система, която има за цел да осакати още в зародиш ценностната система на моите нищо неподозиращи дечица...!!!!!

Аз съм този, чиято майка стана жертва на вашата Система - Здравеопазването и вашия САТАНИНСКИ ПЛАН по намаляване популацията на Възрастното населението на България - плана PАН-ЪТ...!!!!! Аз съм този на чиито деца и на мен ми се налага да дишам отровите във въздуха ни , които сипете с Химическо Пръскане от вашите самолети над нашите градове и села, известно ни като Кемтрейлс....!!!!!

Аз съм този, който е принуден да купува вашите ГМО храни от българските супермаркети , да пие вода с Флуор, аспартана и всички подсладители да ни се поднасят с кафето...!!!!

Аз съм един най- обикновен български гражданин, който събра смелостта , куража и дързостта за да се изправи сам срещу всички Вас през август месец 2012 година до днес , но вече със стотици, стотици хиляди последователи и съмишленици- българи и българки , както в България , така и в чужбина...!!!!!

Така, че чичко Жозев, не ми се сърдете, че съм това което ме направихте Вие и Вашата САТАНИНСКА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ и ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА...!!!!

P.S : И за последно чичко Жозев, Радио 42 не ви е виновно, че ми дава думата да говоря свободно в техния ефир..!!! Не смейте да го спирате, да го репресирате , защото аз знам, че вие искате това да направите...!!!!!

Източник: ТУК

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Doc На: 2016-12-22 16:55:00 Хaресва ми
guest-coment-820
Гледайки правописа на господина, много се съмнявам, че е прочел цяла книга в живота си! Пък колкото до съдържанието: не е зле да го види психиатър!
№ 2 Добавен от гост: *** На: 2016-12-22 21:12:18 Хaресва ми
guest-coment-822
Психиатър, психиатър трябва за този НЕГРАМОТЕН трол...
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-02-07 15:50:00 преди: 2 години / 9 гласа / 32 точки / 1 коментара / 3893 прегледа
Политика: Венцислав Ангелов съсипва Бойко в поредно видео с коментар за БДЖ. Във видеото той носи карикатура ба Борисов като Пинокио с един голям нос, и се заканва , че на всички ще им се случи същото, защото го заслужават, а Лилито Павлова ще е следващата. Вижте какво казва за БДЖ Венцислав Ангелов Чикагото и как съсипва Бойко и компания във видеото. Видео: ... още
На: 2016-12-10 15:56:27 преди: 1 година / 20 гласа / 71 точки / 3 коментара / 64718 прегледа
Гласът на народа: Венци Ангелов - Чикагото за пореден път се натъкна на много любопитна информация за далаверите на властта. Собственик на експлодиралите цистерни с газ в село Хитрино е фирма "БУЛМАРКЕТ" ЕООД. Неин създател и управител е човек на име Станко Станков. Чикагото явно е напипал нещо много дебело, защото съветва разследващите инцидента да се поинтересуват от цистерни номер 4,5 и 6 Там най-вероятно став ... още
На: 2016-12-11 19:30:42 преди: 1 година / 5 гласа / 15 точки / 2 коментара / 22352 прегледа
Новини: Г-н Главен Прокурор, до мен достигна доста тревожна информация по ПРИЧИНИ ДОВЕЛИ до ТРАГЕДИЯТА на ГАРАТА в село ХИТРИНО, която отне животите на голяма група български граждани, десетки ранени, стотици загубиха своите домове ...!!! Като буден гражданин на Република България, представител на Суверена - Народа Български искам да споделя с Вас тази получена информация и възползвайки се от силата на ч ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X