Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Палава клиентка омая таксиджия с голите си гърди, а после...

В американския щат Луизиана са задържани млад мъж и жена, които отвлекли шофьор на такси, а после опитали да го оберат, съобщава WDSU.

Пострадалият разказал в полицията в полицията, че возил 22-годишната Рейна Филиос и й дал телефоннния си номер. В събота младата жена му позвънила и го помолила да отиде при нея. Когато той почукал на вратата й, тя му отворила гола до кръста. Шофьорът решил, че му се подиграват и понечил да си тръгне, но дамата го хванала за ръката и го целунала, захапвайки езика му.

Докато отвличала вниманието на жертвата си, дошъл съучастникът й – 24-годишният Антъни Кенеди, който живеел наблизо. Той заплашил таксиджията с нож и поискал парите му. В отговор на отказа, който получил, Кенеди ударил шофьора по лицето и му избил зъб.

След това Антъни се прибрал вкъщи, а Филиос започнала да се преструва, че няма нищо общо с него и започнала да помага на шофьора.

С помощта на кучета полицаите проследили и задържали Кенеди. Той е обвинен в опит за въоръжен грабеж и нанасяне на побой от втора степен. Филиос също е задържана. Тя е обвинена в съучастие във въоръжен грабеж и побой от втора степен.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 2970 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-09-18 05:32:50 преди: 4 дни / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 298 прегледа
Свят: В Москва таксиметров шофьор закарал клиентка до посочения адрес и я помолил да го пусне в апартамента, тъй като се налагало бързо да отиде до тоалетната. Момичето се съгласило, но след това съжалявало. Шофьорът на такси влязъл в апартамента на жената и поискал да правят с*кс, съобщават световните издания. Според нейните думи, той се опитал да я хване и да извърши злодеянието си, но тя бързо се за ... още
На: 2016-10-24 15:00:41 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2301 прегледа
Свят: Появиха се кадри, на които мъж атакува и пребива друг мъж, който смята за крадеца на неговия телефон. Инцидентът е заснет в Колумбия, близо до границата с Венецуела. Побойникът е таксиджия, а другият се предполага, че е взел неговия телефон Крадецът прави опит да избяга, но един велосипедист го настига и дърпа. Задържат го, после получава няколко удара в лицето и бива забит в паветата 2-3 път. Кр ... още
На: 2018-05-14 16:22:09 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5094 прегледа
Свят: Нова луда мода се появи в социалните мрежи, в която момичета от цял свят качват снимки, на които показват голите си гърди в ресторанти. В повечето случаи те успяват да го направят без другите посетители на заведенията да забележат какво се случва. Снимките варират от скромно и бързо показване до пълно разголване на тялото. В някои от случаите виждаме повече от една девойки на снимката да го правя ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X