Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Пълен смях: вода е причината за аварията на най-модерния военен кораб на САЩ

Най-новият и модерн военен кораб на САЩ - Zumwalt се е счупил малко преди да премине съответните изпитания. Куриозното е, че причината за аварията е вода, която е попаднала в гребен вал на разрушителя. 

За случката съобщават от Блиц, по информация на USNI News. Разрушителят е дефектирал при подготовка за бойни изпитания, след като екипажа установил, че в един от гребните валове е нахлула извънбордова вода.

До официалните изпитания на кораба остават само два мееца, а само за отстраняване на горния проблем ще са необходими минумум две седмици.

Разрушителят Zumwalt представлява 14 500 тонен кораб, а при конструирането му е използвана технологията Стелт и е единствен по-рода си, които по последна информация трябва да премине официално на изпитания в Балтимор средата на месец 15 октомври.

Пред изданието "Звезда", експерта в областта Игор Коротченко казва, че за достойнствата и недостатъците на този кораб ще може да се съди едва след като последния стъпи официално в служба на ВМС на САЩ.

loading...
Рейтинг: 2.5 звезди | 2 гласа | 5 точки | 1 ком. | 3626 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-21 12:41:40 преди: 2 години / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 3132 прегледа
Призимяваме се в местността Каспела до Казанлък, за да разберем причината за това сериозно ПТП - автомобил попаднал по средата на реката. В клипът без редакция даваме възможност и на вас да го чуете от първа ръка. Гарантиран 100% смях с емоционалните преживявания на местният жител.  ... още
На: 2017-06-19 08:30:37 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1797 прегледа
Йеменската телевизия публикува кратък филм с военно-морски операции против саудити, извършващи се в последно време. На видеото се вижда, как хуситите успешно атакуват и потопяват кораби на Саудитска Арабия. През нощта йеменската телевизия публикува кадри на ракетен удар, нанесен в тъмното време на днонощието по военен кораб на саудитската коалиция до пристанище Моха. На кого и кои са тези кораб ... още
На: 2016-09-19 07:36:44 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 863 прегледа
"Роскосмос" може да подмени кораба, който трябваше да бъде изстрелян на 23 септември. Това беше споделено от говорител на космодрума, оповестено от агенция "Интерфакс". Кораб №732 може да бъде подменен с кораб №733, който е планирал да бъде изпратен на експедиция. В случая само транспортния космически кораб "Союз MS-02" ще се запази. След отстраняването на първия кораб се очаква той да бъде изпра ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X