Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Паси изненада всички! Мощта на Северна Корея е адски опасна! Шокираща и страшна прогноза!

Соломон Паси днес ме изненада много с коментара си по линия на напрежението между Северна Корея и САЩ. В студиото на "Здравей, България" той обяви, че заканите на КНДР не са просто приказки. Ядрената им програма наистина се развива на пълен капацитет и експериментите им са все по-обещаващи. Според Паси, светът най-малко трябва да иска война със Северна Корея.

"Ако има измислени някакви много секретни и нови оръжия, за които не сме чували, не мога да прогнозирам какво ще стане. 12 километра между Северна и Южна Корея са напълно недостатъчни да защитят Сеул. Не ми е известно каква е тази интервенция към Северна Корея, която може да опази Южна.", коментира той.

Смята, че санкциите и демонстрацията на сила не са достатъчни, за да се реши проблема с Ким Чен Ун и компания. Трябва да се задейства дипломатичен процес, който да даде повече власт на населението.

"Севернокорейците имат нужда от приток на информация, те са държани в тъмнина, незнайство и невежество. Ние в Европа имаме опит с културната дипломация и меките мерки и трябва да действаме. Ние имаме дълг да помогнем за мирното разрешаване на конфликта", добави Паси.

"Ще е страшно, ако в евентуална война бъдат замесени и другите ядрени държави - Русия и Китай. Определено Китай няма само да съзерцава. Може Китай да помогне на Северна Корея, поне исторически винаги е било така. Трудно е да се предвиди какво ще се случи сега", коментира още той.

Соломон Паси похвали и Румен Радев за неговата визита в САЩ, която реално може да повлияе положително на инвестициите у нас. Направо да се зачуди човек какво му е станало на господин Паси, че е толкова градивен.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-03-21 17:49:28 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 2 коментара / 5479 прегледа
Геополитика: По нареждане на Ким Чен Ун се разпространява ново видео, в което Северна Корея взривява самолетоносач на САЩ. Пропагандното видео се разпространява в събота от държавната медия на Северна Корея. В клипа войници на страната унищожават самолетоносача и влизат в сражение с войници. Женски глас пояснява, че Щатите ще пострадат дори само при мисъл да атакуват Северна Корея. „Нож ще бъде забит в ... още
На: 2016-03-20 12:03:20 преди: 2 години / 5 гласа / 17 точки / 0 коментара / 1161 прегледа
Геополитика: Войските на Северна Корея правят мащабни тренировки с амфибия, която да се промъкне до бреговете на Южна Корея и да стовари ужасът на най-големия враг! Лично Ким Чен-ун наблюдава прогреса на войските си, казват от правителствената медия! Това е отговор на ученията на САЩ и Южна Корея, при които те правиха подготовка за влизане в Северна Корея по въздух, за кацането и отвличането на севернокорейск ... още
На: 2017-05-04 14:43:06 преди: 1 година / 2 гласа / 5 точки / 0 коментара / 1053 прегледа
Геополитика: Китай играеше ролята на някакъв медиатор между САЩ и Северна Корея, но Ким Чен Ун явно не харесва това. Официалната новинарска агенция на Северна Корея публикува сериозно предупреждение към Китай, ако продължат да тестват севернокорейското търпение. Чакат ги тежки последици. Ако до сега страните са имали приятелски отношения, това вече е в миналото. Китай застрашава ядрената програма на страната, ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X