Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Патриотите се хванаха за гушите след доклада за Русия! Всички партии са във въртоп от БЕЗУМИЕТО!

Коалицията на Патриотичния фронт се хвана за гушата заради доклада, който определи Русия като заплаха за националната ни сигурност. От ВМРО останаха доволни, но от АТАКА осмяха инициативата.

Професор Станислав Станилов от партията определи това като "обикновените натовски глупости".

"Студената война се завръща, докладът откровено и вярно отразява заплахите за националната сигурност от Руската федерация", категоричен от другата страна е доцент Милен Михов от ВМРО.

"Действията на Русия за като източник на регионална нестабилност и заплаха за единна, свободна и мирна Европа".

Михов е много доволен от този извод в доклада и оценява високо умението на правителството вярно да определи заплахата от Русия в Черно море. Много му харесало и как описали изострените отношения между Русия, ЕС и НАТО. На място е и твърдението, че Русия използва културни, политически и икономически инструменти, за да оказва влияние.

"Груба грешка, поредната неадекватност на правителството е тази констатация", е мнението на БСП, изразено от Антон Кутев.

Интересна извадка от доклада е следният абзац, който много хора определят като много преувеличен.

"Интензивното усилване и модернизация на руските военни способности на територията на незаконно анексирания Кримски полуостров, продължаващите действия за неговото интегриране в икономиката, социалния и политически живот на Русия, както и разширеният излаз на тази страна до акваторията на Черно море, включително до енергийните залежи в него, продължи да води трайно нарушаване на геостратегическия и военния баланс в Черноморския регион."

За по-голям риск за България от Русия в доклада е посочен само и единствено възможността екстремистки клетки да инфилтрират държавите в Европа.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-01-13 16:37:39 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 374 прегледа
На провелото се днес заседание на НС на БСП, лидерът на БСП Корнелия и лидерът на ПЕС Серг*й Станишев са се хванали за гушите. Причината? Третия пол. Станишев е дал да се разбере, че решението на Пленума ще има последствия, каквото и да бъде то. В началото на годината Изпълнителното бюро се обяви против конвенцията, която включва третия пол. Станишев определи дебатът като изкривен, обвини управля ... още
На: 2017-04-04 18:07:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1876 прегледа
От вестник 24 часа излязоха с много интересен вариант на споразумение между ГЕРБ и Обединените патриоти за управление на страната. Те лансират идеята, че ГЕРБ може да сключи отделни споразумения с трите партии. ГЕРБ има намерението да предложи министерски пост на Краси Каракачанов, но не и на Валери Симеонов. Идеята на ГЕРБ е да се застрахова от евентуален разнобой между патриотичните партии. З ... още
На: 2017-04-02 17:37:25 преди: 1 година / 5 гласа / 20 точки / 5 коментара / 27910 прегледа
Появи се информация, че вече преговорите са правителство са навлезли в напреднала фаза и ГЕРБ и Обединени патриоти смятат да съставят правителство. БСП отказва всякакво участие, а Марешки не е канен да участва. И двете партии имат резерви към него. Мнозинството ще е крехко, но двете партии дават заявка за пълен мандат в името на дългосрочното благо на страната. Доста от предишните министри ще са ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X