Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Пеевски и Божков в истерия от промените, които поиска Валери Симеонов! Той ще спре...

Една поредица от законодателни промени може да създаде доста интерес около Валери Симеонов. Той иска премахване на рекламата на резултатите от хазартните игри. През следващата седмица промените ще бъдат внесени.

„Законовите промени са в два закона – в Закона за хазарта и в Закона за радио и телевизия. И в двата закона ние премахваме тези угодно приети в по-предни Народни събрания законови текстове, клаузи, съгласно които се разрешава рекламата на наградените, на самото награждаване, на печалбите и т.н.“, поясни той, цитиран от Фокус.

Именно този тип реклами създават интерес и зависимости към тези игри. В телевизионните емисии, по интернет и навсякъде не трябва да има реклами на резултатите от игрите, които са свързани с хазарт.

„Ще оставим единствено наименованието на играта и тегленето на тиражите – дотолкова, че не става въпрос за някакви нагласени резултати“.

Вицепремиерът очаква подкрепа от ГЕРБ, защото хазартът се е превърнал в болестна епидемия, която е не по-малко опасна от другите зависимости.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 414 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-05-15 14:49:26 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 188 прегледа
Политика: Вицепремиерът Валери Симеонов диша във врата на Делян Пеевски по отношение на печалби на пари. Оказва се, че патриотът има бизнеси за стотици милиони. По време на разследване за това дали Валери Симеонов иска да се намеси с политически инструменти в бизнеса на телекомите на „Делник“, което също ще разгледаме, попадаме на оборота и печалбите на неговите фирми. Проверка в Търговския ре ... още
На: 2018-05-10 08:03:26 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 43 прегледа
Политика: Валери Симеонов ще проведе срещи с ръководствата на парламентарните групи. Той ще ги запознае с внесените предложения за промени в няколко закона. Промените касаят Закона за хазарта, Закона за устройството на територията, Закона за местните данъци и такси и Закона за вредите от шума в околната среда. Отново ще се говори и за предложенията, свързани със Закона за здравето и по-скоро в частта, зася ... още
На: 2017-08-13 12:22:38 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 686 прегледа
Новини: Тази нощ бе ударен култовия парти комплекс Какао Бийч на Слънчев бряг. Това стана с операция на Валери Симеонов и група полица. Дискотека Бедрум е една от проверените. Когато музиката е прекъснала, хората там буквално се взривили. Всички започват да викат „Оставка!“ и „Довиждане!“ на Валери Симеонов, чуват се дори псувни. Полицаите полагат доста усилия, за да държат кордон ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X