Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Пеевски погреба политиката, незаконният му бизнес вече е легален!!!

ГОРЕЩА НОВИНА! Дилян Пеевски изкарва бизнеса си на светло и напуска политиката. Спряганият за един от най-големите престъпници в България легализира участието си в Булгартабак и медиите. Източници потвърждават, че излизането на светло е заради намеренията на Пеевски да напусне парламента и да се отдаде на бизнеса си.

От днес той е собственик на две компании, които майка му Ирена Кърстева основава преди един месец. Те са регистрирани в редакциите на вестниците „Телеграф“ и „Монитор“. ТОВА ОБАЧЕ НЕ Е ВСИЧКО! Делян ще се опита да официализира собствеността си в други свои компании, които контролира чрез офшорки и подставени лица. Има сведения и, че сред тях се намират строителни компании, които правят ДАЛАВЕРИ с държавни поръчки.

Вероятно сега ще последва голяма медийна кампания, която да аргументира действията на Пеевски. Не е изключено и съдействие от кръговете на ДПС, за да се изперат едни пари, както се казва. Очакваме Пеевски да се спаси към Катар, както направи Метин Казак. Най-вероятно, след оттеглянето си той ще продължи да движи работите на Ахмед Доган, който го ползва като пионка и в момента. Така далаверите на ДПС ще стават извън обсега на хората в България.

Вижда се обаче и чадър не само от ДПС, но и от ГЕРБ. Министърът на финансите Владислав Горанов, много скоро препоръча СМЕКАЧВАНЕ НА ОГРАНИЧЕНИЯТА ПРОТИВ ОФШОРНИТЕ ФИРМИ, за да могат те да правят по-лесно бизнес у нас. Добре дошло за господин Пеевски.

Освен това, Бойко Борисов не един и два пъти е казвал, че ако Пеевски напусне политиката, с ДПС ще могат да се водят разговори. Очакваме много скоро властимащите за пред хората и власт имащите зад колисите да си направят легитимен съюз.

На пръв поглед ПРОМЕНЕНОТО ДПС ще си остане същото. Доган пак ще движи нещата си чрез Пеевски, който вече ще краде пари необезпокояван, че ще се намира и извън България, а ГЕРБ ЩЕ СЕ БЕТОНИРАТ НА ВЛАСТ С ТЯХНА ПОДКРЕПА!

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 3040 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-29 12:52:41 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 7416 прегледа
Новини: Днес разбираме, че небезизвестният политик и бизнесмен Делян Пеевски е постъпил по спешност в болница в Дубай. Това е станало след сериозна среща с негови бивши партньори от Русия. Те са поискали част от парите, които той им дължи по отношение на съвместните им интереси, предават от Дунавмост и Униконбг.ком Разговорът определено не бил приятелски и Пеевси не издържал на напрежението. Това е довел ... още
На: 2016-03-21 13:59:39 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 764 прегледа
Новини: Делян Пеевски разпространи днес офицално писмо, в което обявява, че приключва с бизнеса си в България и няма намерение да участва в никакви съвместни проекти с когото и да е. Пеевски се оттегля и от отказва и от придобиването на активите на фалиралия врачански торов завод "Химко". Ето „кървавото” писмо на Пеевски: "Считам за недопустимо в държава членка на Европейския съюз чрез натис ... още
На: 2016-02-12 13:17:00 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1104 прегледа
Политика: Данъчните са започнали проверка във фирмите на Делян Пеевски. Те разкриха, че ревизиите са във връзка с последните сделки, сключени от бизнесмена и фамилията му. Най-новата придобивка на Пеевски стана през януари. Тогава той купи фалиралия комбинат "Химко" във Враца. Сделката бе извършена чрез фирмата „НСН Инвестмънт”, в която Пеевски държи 90%, а майка му Ирена Кръстева притежава др ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X