Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Перата: Полицай и майка БИЯТ И ГАСЯТ ЦИГАРИ В ДЕТЕ! Социалните вдигат рамене! СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Петър Низамов - Перата и неговия Български Юридически Комитет за правна защита са се натъкнали на брутална история от милиционерската българска действителност. Жертва е едно дете, което е малтретирано от своята майка и нейният приятел, полицай от Стара Загора.

Преди да ви подам сигнала на Перата и видеото, което показва всичко, ще ви кажа, че ще видите детето да плаче истински и зверски и да разказва как към него е насочван пистолет. Социалните служби бездействат и вдигат рамене, при положение, че бащата на момчето може да му даде истинско семейство.

И за пореден път не държавата ще застане зад гражданите, а другите граждани - в случая в лицето на Петър Низамов!

Ето и какво пише той:

Внимание ! Разпространи незабавно !

Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от "Закрила на детето" - Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците - майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !

НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : "НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?" Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ - СТАРА ЗАГОРА.

"Майката" или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова. НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива "служители" от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители. ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ ! Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.

А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му. Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина - България !

От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни ! А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.

Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса. ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !

 

 

Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1055 прегледа
Публикувано на: 2018-03-21 17:02:44
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Перата: Полицай и майка БИЯТ И ГАСЯТ ЦИГАРИ В ДЕТЕ! Социалните вдигат рамене! СК
На: 2016-04-19 19:23:32 преди: 2 години / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3074 прегледа
Ето така се изграждат мутрите, терористите, лентяите, келешите и всичко в този ред на мисли. Едно дете попива всичко, което вижда от родителите си. В случая как да пребие майка си. Със сигурност баща му го прави редовно. Не знам от коя държава е клипа, но какво значение има. Той говори сам за себе си. Отделете време да го видите и споделете какво мислите в коментарите. ... още
На: 2017-05-19 15:10:18 преди: 11 месеца / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 3777 прегледа
Искат да осъдят Петър Низамов - Перата на две години затвор. Присъдата трябва да бъде произнесена максимум до един месец от Бургаския окръжен съд. Ако бъде признат за виновен ще лежи 2 години. Обвинението е в задържане на трима мигранти посредством свински опашки. Случаят е от преди година, когато и социалните мрежи гръмнаха със заснетия клип. Съдът обаче оправда Перата. В момента прокуратурата о ... още
На: 2016-04-14 18:31:40 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 934 прегледа
Преди малко ( около 18:00 часа) започнаха да се събират хора в Бургас пред прокуратурата и съдебната палата за протест срещу ареста на Петър Низанов- Перата. Той се прочу като основател на доброволческо движение за улавяне на бежанци в границите на България и беше арестуван за незаконно задържане на нелегални мигранти. На протеста се събират не само близки на Перата, но и хора за гражданските ар ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X