Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Перата: Полицай и майка БИЯТ И ГАСЯТ ЦИГАРИ В ДЕТЕ! Социалните вдигат рамене! СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Петър Низамов - Перата и неговия Български Юридически Комитет за правна защита са се натъкнали на брутална история от милиционерската българска действителност. Жертва е едно дете, което е малтретирано от своята майка и нейният приятел, полицай от Стара Загора.

Преди да ви подам сигнала на Перата и видеото, което показва всичко, ще ви кажа, че ще видите детето да плаче истински и зверски и да разказва как към него е насочван пистолет. Социалните служби бездействат и вдигат рамене, при положение, че бащата на момчето може да му даде истинско семейство.

И за пореден път не държавата ще застане зад гражданите, а другите граждани - в случая в лицето на Петър Низамов!

Ето и какво пише той:

Внимание ! Разпространи незабавно !

Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от "Закрила на детето" - Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците - майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ !

НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : "НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?" Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ - СТАРА ЗАГОРА.

"Майката" или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова. НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА.

Вече имаме опит с такива безпардонни и аморални индивиди, както и с такива "служители" от ДАЗД, които може би заради МИЛИЦИОНЕРСКИЯ СТАТУТ НА НАСИЛНИКА -ПРИЯТЕЛ НА МАЙКАТА -АЛКОХОЛИЧКА, са забравили закон и морал и тормозят едно невръстно дете, което има право на живот и добри родители. ИСКАМ ДА ИМ КАЖА НА ВЪПРОСНИТЕ ! Ще изринем Света, но ще осигурим на това дете нормално детство и нормално семейство, каквото баща му може да му осигури.

А служителите на ДАЗД и милиционерите, които днес са блъскали, дърпали и удряли детето при отнемането му. Вие СИ ГОТВЕТЕ ДОБРИ АДВОКАТИ, ЗАЩОТО ВИЕ ЩЕ ПОНЕСЕТЕ ВАШАТА НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЛУЧАЯ. Ние ще се борим с вас и винаги всякога докато такива лица не бъдат изчистени от социалните служби на нашата мила и свята Родина - България !

От тук нататък ще си имате работа с нас и адвокатите ни ! А след това с надзирателите в затвора, където ви е мястото и което място няма да ви подмине.

Нито ще сте първите, нито последните, които са понесли отговорността си след нашата намеса. ГЛЕДАЙТЕ НИ ! ЗАПОЧВАМЕ !

 

 

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1541 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-04-19 19:23:32 преди: 2 години / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 3145 прегледа
Видео: Ето така се изграждат мутрите, терористите, лентяите, келешите и всичко в този ред на мисли. Едно дете попива всичко, което вижда от родителите си. В случая как да пребие майка си. Със сигурност баща му го прави редовно. Не знам от коя държава е клипа, но какво значение има. Той говори сам за себе си. Отделете време да го видите и споделете какво мислите в коментарите. ... още
На: 2018-08-16 07:26:16 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 413 прегледа
Свят: Едно 2 годишно дете от Индонезия пуши 40 цигари на ден и става агресивно, ако някой откаже да му даде. Рапи Ананда Паммунка започнал да взема фасовете на майка си, които му ги палели по-големите деца от квартала и се забавлявали, докато го наблюдават. Малкото дете бързо станало пристрастено към цигарите, а родителите му намирали това за толкова смешно, че сами започнали да му купуват цигари и да ... още
На: 2017-05-19 15:10:18 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 3807 прегледа
Новини: Искат да осъдят Петър Низамов - Перата на две години затвор. Присъдата трябва да бъде произнесена максимум до един месец от Бургаския окръжен съд. Ако бъде признат за виновен ще лежи 2 години. Обвинението е в задържане на трима мигранти посредством свински опашки. Случаят е от преди година, когато и социалните мрежи гръмнаха със заснетия клип. Съдът обаче оправда Перата. В момента прокуратурата о ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X