Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Петър Низамов в съда, а афганистанците, които бяха заловени изчезнали и са в неизвестност!

Явно живеем в объркан свят, където на черното казват бяло, а на робството – свобода, на невежеството – сила… Първото дело за „лов“ на бежанци започна днес в Бургас. Обвиняем по него е Петър Низамов – Перата и магистратите ще решават дали на 10 април, т.г. край село Евренозово противозаконно е лишил от свобода, като е задържал и вързал със свински опашки трима афганистанци на възраст от 18 г. и 19 г.

В хода на заседанието в петък стана ясно, че тримата, които междувременно бяха осъдени условно, са напуснали бежанския лагер и са в неизвестност.

Имената им са Саадат, Доост и Исхаки. Съдът изслуша приятелите на Перата, които в същия ден са го придружавали. Те заявиха, че са били в планината „на барбекю“, както и да се оглеждат за мигранти.

Според показанията им, първо преселниците ги нападнали. Един се сборичкал с Перата, после дошли и другите двама. Нашите ги съборили на земята „за да ги неутрализират“.

Оказва се, че Низамов не е връзвал ръцете на мигрантите, а е момче от Поморие, което предвождало друга група.

Перата стоял на страни и се държал за окото, понеже бил ударен. Перата заявява, че след приключването на делото ще замине за Харманли.

 

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-07 16:32:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11913 прегледа
Видео: Мигрантите почивен ден за поразии нямат, да знаете! Отново са се разбунтували, но този път в Елхово, уведомява ни Петър Низамов. Аз по медиите не съм чул и думичка. Информацията, която се знае е, че размириците са в старото поделение на гранична полиция. ОЧакваме подробности. "Тръгвайте на там да помагате ! Куките ги е страх а си свършат работата след 250 дела заведени срещу тях заради бунта в Х ... още
На: 2016-08-23 16:48:36 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1978 прегледа
Новини: Нашумелият покрай лова на мигранти със свински опашки Петър Низамов - Перата, съвсем скоро може да се окаже на съдебната скамейка с куп обвинения. Досъдебното производство, което трае вече повече от 4 месеца е приключило, а доказателствата събрани през това време са били представени на Перата, като същите до дни ще отидат на бюроти и на прокуратурата за изготвяне на обвинителен акт, пишат от Днес. ... още
На: 2016-08-14 19:40:08 преди: 1 година / 8 гласа / 36 точки / 0 коментара / 23987 прегледа
Видео: Петър Низамов обяви пред Радио 42 нещо много скандално, което си е направо компрометиране на националната сигурност. Според него, на 500 метра от българотурската граница незаконно за нахлули турски войски. Низамов стана известен с гражданските арести на незаконни имигранти, които са преминали с трафиканти или без, държавните граници и са нахлули в България. Ако искате да чуете повече информация з ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X