Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Клюки

Петнадесет най-красиви жени на милиардери! МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ПОДБОРА В СНИМКИ!

Животът на милиардерите е неизвестна за болшинството от нас, защото те са едва 10% от населението на земното кълбо. Милиардерите си купуват не само яхти и имения, но и цели острови.

А, естествено мъж с такива пари може да получи всяка жена, която си пожелае. Мнозинството от тях са женени, за не са чак толкова млади, но пък постоянно са обкръжени от най-красивите жени в света.

Почти всички богаташи избират своя половинка, която е много по-млада от тях, а в някои случай разликата във възрастта е толкова фрапираща, че жената по-скоро изглежда, като тяхна дъщеря, а не съпруга.

Ето и нашата подборка на 15 милиардера и техните очарователни съпруги:

15. Джейд Форет и Арно Лагардер

Първа двойка в списъка е белгийският модел Джейд Форет и Арно, който е собственик на медиа-компанията MMB. Двойката се ожени през 2013г.

14. Джанет Джаксън и Висам Ал-Мана

Джанет Джаксън е кумир за мнозина, но тя се омъжи за красавеца милиардер Висам Ал-Мана. Той е изпълнителен директор на конгломерат в Катар, който управлява Nissan, Infiniti, и National Car Rental.

13. Кристи Хинз и Джим Кларк

Австралийският модел Кристи Хинх е жена на основателя на Netscape.

12. Катя Зингаревич и Антон Зингаревич

Антон Зингаревич — руски предприемач, филантроп, който инвестира в горската и злотодобивна промишленост и неговата жена – топ-модела Катя Зингаревич.

11. Александра Николаенко и Фил Рафин

Фил Рафин – собственик на казина, нефтени компании и притежател на он активи в сферата на недвижимите имоти се ожени за модела и актрисата от Украйна - Александра Николаенко.

10. Даша Жукова и Роман Абрамович

Роман Абрамович е един от най-богатите хора в Русия, а Даша е редактор на списание Garage. Двойката съхрани своя брак цели 6 години.

9. Девон Аоки и Джеймс Бейли

Девон Аоки е успешна актриса и модел, а нейният съпруг Джеймс Бейли е милиардер, който работи, като аналитик за TA Associates.

8. Иванка Тръмп и Джаред Кушнер

Джаред Кушнер е американски милиардер бизнесмен, който е собственик на девелоперска компания и вестник New York Observer, а Иванка Тръмп е дъщеря на милиардера Тръмп. Женени са от 2009г. и имат три деца.

7. Фабиана Флоси и Бърни Еклстоун

38 годишната Фабиана Флоси се омъжи за 86 годишният милиардер Бърни Еклстоун.

6. Кирсти и Ернесто Бертарели

Ернесто Бертарели е най-младият милиардер в Италия и един от най-богатите в света и е женен за Кристи, която на 17 години става "Мис Великобритания".

5. Синдика Доколо и Изабел Дос Сантос

Синдика Доколо е наполовина датчанин, наполовина конголезец, неговият баща е бил милионер, но той е женен за милиардерката Изабел, която заема второ място сред най-богатите жени в Африка.

4. Елайн Андрейансен и Едуардо Саверин

Едуардо Саверин — американец с бразилски произход, един от учредителите на социалната мрежа Facebook. В момента милиардерът живее в Сингапур със своята съпруга Еалйн.

3. Александра и Андрей Мелниченко

Александра Мелниченко е пяла в поп-група през 1990-е г., по-късно става модел, а нейният съпруг Андрей Мелниченко е председател на съвета на директорите на компаниите "СУЭК" и "СГК" и член на съвета на директорите и председател на комитета по стратегии на компанията "Еврохим".

2. Елисон Уилямс и Рики Ван Вин

Елисон Уилямс е американска актриса, комедиантка и сценаристка. Елисон е звезда от сериала "Момичета". Жени се за Рики през 2015г.

1. Шон Паркер и Александра Ленас

Шон Паркер е интернет-предприемач и е известен, като съосновател на Napster, Plaxo, както и Facebook. Той е женен за певица и автор на песен - Александре Ленас.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-14 18:42:09 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2537 прегледа
Новини: В Украйна смятат да използват много странен начин да събират средства за благотворителност. Те са организирали търг с оферти за срещи с млади и красиви жени политици от Киев. Това става чрез платформата за държавни обществени поръчки в Украйна. Поръчките са различни. Например с 27-годишната заместник-министърка на енергетиката Наталия Бойко може да се отиде на театър. С 25-годишната заместник-мин ... още
На: 2017-04-22 16:39:47 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3276 прегледа
Новини: Както знаете в Прибалтика се провеждат много операции на НАТО. Датските служби за сигурност и разузнаване предупреждават своите войници, че в Естония ги очаква хитър руски капан. Предупреждават ги да се въздържат максимално от посещение на барове в Талин, където има информация, че се готвят за тях „медени капани“. Те се случват в заведенията чрез проруски или руски красиви жени-агенти ... още
На: 2017-05-01 16:03:53 преди: 1 година / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 836 прегледа
Новини: Нова брутална Фейсбук измама циркулира в родното пространство и се гаври с момичета и жени от цяла България! Измамниците се възползват от името на Жени Калканджиева. Жена се представя пред жертвите като дясна рака на Калканджиева. Предлага пари на момичетата срещу голи снимки, с обещанието да ги направи успешни модели. Жертвите са основно момичета и жени, които са социално слаби и имат ужасна нуж ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X