Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Туризъм

Планиране на екскурзия в планината

Екскурзията е чудесен начин да се разтоварите от ежедневния стрес да прекарате известно време със семейството в приятни забавления. В случай, че избраната от вас дестинация е в планината и ще ви придружават и децата, ще трябва да се заемете с подготовката.

Една екскурзия трябва да е свързана с много приятни емоции. Нека пътуването да е забавно за всички. Опознайте предварително маршрута, по който ще се движите. Вижте къде ще е удобно да се спира, какво можете да посетите, да разгледате. Децата се впечатляват от всичко ново и нетрадициооно. Изненадайте ги!

Не се впускайте в сложни и тежки планински преходи. Изберете маршрут, който изисква пътуване с кола, спиране на места със забележителности, където можете да отдъхнете, да хапнете, да разгледате. Децата няма да бъдат очаровани, ако се налага да се катерят по слоновете на планините с някаква раница на гърба.

Добре е преди да тръгнете да се поинтересувате каква е прогнозата за времето в дните на желаната екскурзия. ЕКо пътеките са чудесен вариант за приятна и вълниваща семейна екскурзия. Разучете районите, които са близки до вашето населено място и изберете най-подходящата.

Можете да се разделите на отбори и да направите някакво своеобразно състезание. Предварително разучете с какво е забележителна еко пътеката, по която ще вървите и насочете вниманието на децата си към тези забележителности. Може това да са специфични релефни форми, определени растения или животни. Каквото и да е, не го подминавайте.

Правете снимки, забавлявайте се! Целта на екскурзията е да се откъснете от сивото ежедневие. Направете екскурзията незабравима за цялото семейство.

Ако се притеснявате да не се загубите, вземете със себе си подробна карта на района. Със сигурност ще има кой да попитате за подробности, които ви интересуват, още в началото на маршрута. Всяка еко пътека се поддържа от специализиран екип, който може да ви съдейства във всеки един момент.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 97 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-05-31 15:06:09 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1037 прегледа
Свят: Турският президент Ердоган заяви, че да се говори за планиране на населението и контрол на раждаемостта в мюсюлманските семейства е пълен абсурд, не може да се приложи такъв подход. Дълг на жените е да раждат и да отглеждат деца, а само бог може да реши колко да бъдат те според президента. Никое мюсюлманско семейство не трябва да допуска да му се налага контрол на раждаемостта или семейно планира ... още
На: 2016-11-02 09:27:08 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 965 прегледа
Новини: Издирването на 34-годишния Мирослав Късовски, който се изгуби в Стара планина, ще продължи и днес. Младият мъж изчезна преди вече седем дни. В днешния ден 10 планински спасители ще обходят проверени вече места. В издирването вчера се включиха почти 400 души – военни, полицаи, спасители и доброволци. Участва и един хеликоптер от авиобазата в Крумово. По време на акцията до момента е обходен ... още
На: 2017-07-25 13:42:47 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2383 прегледа
Видео: Един от най-популярните портали за езотерични неща – esoreiter.ru, публикува голямо разкритие, което е направено с помощта на програмата Google Planet. Става на въпрос за хуманоидно тяло с височина поне 9 метра, което се намира в планината Адамс, Вашингтон. Тази планина по принцип е потенциално активен вулкан. Мястото, на което е открит този гигант, може да бъде проверено от всеки с гореспо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X