Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Политика

Плевнелиев: Ще назнача само служебния кабинет на Румен Радев, ако той го пожелае!

Плевнелиев обяви какво следва след като не можа да се сформира правителство. Той е направил всичко възможно да се намери начин за управление с кабинет, но не е станало.

"Мога да направя служебно правителство, правил съм го и друг път, мога да го сглобя за дни. В моята работа аз нося отговорност за бъдещето на България. Наслушах се на анализатори има или няма криза. Няма кой да обясни на европейските партньори и рейтингови агенции, че в държава, в която само за един месец, ще се сменят две служебни правителства, всичко е нормално", каза Плевнелиев.

Той отказва да назначи служебно правителство, което да управлява само 20 дни. За това пък е готов да назначи служебния кабинет на Румен Радев, за да има само 1 служебно правителство, което да направи прехода към редовно.

"Не виждам голям смисъл да назначавам служебно правителство за 20 дни. Светът няма да ни разбере, ще станем за смях и ще влезем в главата куриози", каза Плевнелиев.

"Казвам отново. Ако президентът Радев дойде при мен със състав на служебно правителство, веднага ще го разпиша. Искрено се надявам да оправдая надеждите на българския народ", каза Плевнелиев.

Това може да се тълкува по два начина:

1. Плевнелиев прави услуга на ГЕРБ като им дава малко повече време да си заметат далаверите или да направят още някоя.

2. Плевнелиев ясно съзнава, че няма по-добър човек да сглоби служебния кабинет от Румен Радев и това е така.

Може да е и комбинация и от двете! Надявам се сега Румен Радев да им натрие носовете, както само той може да го направи.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 1574 прегледа
Публикувано на: 2016-12-21 15:08:46
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Плевнелиев: Ще назнача само служебния кабинет на Румен Радев, ако той го пожелае
На: 2017-01-13 15:30:41 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 21397 прегледа
Излезе поредната доза информация за задаващия се служебен кабинет. Все още не знаем кои са те, но е ясно, че са 4-ти кандидати. Част от тях са добре познати лично на Румен Радев и той им има доверие. Всеки един от кандидатите ще бъде подробно анализиран, за да се разбере кой е най-подходящ да се номинира за министър председател на служебния кабинет. Говореше се, че Гергана Паси ще се заеме с вън ... още
На: 2016-11-14 17:15:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 918 прегледа
Новоизбраният български президент ген. Румен Радев днес беше на среща с настоящия президент Росен Плевнелиев. Той влезе в сградата на „Дондуков 2“ сам. Радев бе посрещнат от граждани с възгласи „Браво, Генерале“. Радев и Плевнелиев не направиха официални изказвания, а само се снимаха пред журналистите. Разговорите между новия и настоящия президент се проведоха при закрити ... още
На: 2017-02-02 19:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2076 прегледа
Извънредната новина в този ден според мен е наложеното вето върху Закона за концесиите от страна на Румен Радев. Той бе приет с минимално мнозинство в последните часове на правителството. Румен Радев не чака да мине време и още от встъпването в длъжност и назначаването на служебния кабинет се зае с работа. Този закон нарушава принципите на правовата държава и местното самоуправление. "Законът пр ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0