Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Плевнелиев: Ще назнача само служебния кабинет на Румен Радев, ако той го пожелае!

Плевнелиев обяви какво следва след като не можа да се сформира правителство. Той е направил всичко възможно да се намери начин за управление с кабинет, но не е станало.

"Мога да направя служебно правителство, правил съм го и друг път, мога да го сглобя за дни. В моята работа аз нося отговорност за бъдещето на България. Наслушах се на анализатори има или няма криза. Няма кой да обясни на европейските партньори и рейтингови агенции, че в държава, в която само за един месец, ще се сменят две служебни правителства, всичко е нормално", каза Плевнелиев.

Той отказва да назначи служебно правителство, което да управлява само 20 дни. За това пък е готов да назначи служебния кабинет на Румен Радев, за да има само 1 служебно правителство, което да направи прехода към редовно.

"Не виждам голям смисъл да назначавам служебно правителство за 20 дни. Светът няма да ни разбере, ще станем за смях и ще влезем в главата куриози", каза Плевнелиев.

"Казвам отново. Ако президентът Радев дойде при мен със състав на служебно правителство, веднага ще го разпиша. Искрено се надявам да оправдая надеждите на българския народ", каза Плевнелиев.

Това може да се тълкува по два начина:

1. Плевнелиев прави услуга на ГЕРБ като им дава малко повече време да си заметат далаверите или да направят още някоя.

2. Плевнелиев ясно съзнава, че няма по-добър човек да сглоби служебния кабинет от Румен Радев и това е така.

Може да е и комбинация и от двете! Надявам се сега Румен Радев да им натрие носовете, както само той може да го направи.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-13 15:30:41 преди: 1 година / 3 гласа / 11 точки / 1 коментара / 21414 прегледа
Политика: Излезе поредната доза информация за задаващия се служебен кабинет. Все още не знаем кои са те, но е ясно, че са 4-ти кандидати. Част от тях са добре познати лично на Румен Радев и той им има доверие. Всеки един от кандидатите ще бъде подробно анализиран, за да се разбере кой е най-подходящ да се номинира за министър председател на служебния кабинет. Говореше се, че Гергана Паси ще се заеме с вън ... още
На: 2016-11-14 17:15:21 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 934 прегледа
Политика: Новоизбраният български президент ген. Румен Радев днес беше на среща с настоящия президент Росен Плевнелиев. Той влезе в сградата на „Дондуков 2“ сам. Радев бе посрещнат от граждани с възгласи „Браво, Генерале“. Радев и Плевнелиев не направиха официални изказвания, а само се снимаха пред журналистите. Разговорите между новия и настоящия президент се проведоха при закрити ... още
На: 2017-02-02 19:22:48 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2078 прегледа
Политика: Извънредната новина в този ден според мен е наложеното вето върху Закона за концесиите от страна на Румен Радев. Той бе приет с минимално мнозинство в последните часове на правителството. Румен Радев не чака да мине време и още от встъпването в длъжност и назначаването на служебния кабинет се зае с работа. Този закон нарушава принципите на правовата държава и местното самоуправление. "Законът пр ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X