Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Здраве

Почти всички пият този вид прясно мляко, и то ежеднвено! 5-те тайни за него ще ви ОТВРАТЯТ! СПРЕТЕ!

Много хора по света избират за своя ежедневна напитка прясното мляко – дали самостоятелно, дали с кафе или чай, дали под някаква друга форма. Според новите тенденции, хората започнаха да си купуват един точно определен тип прясно мляко – обезмаслено. За него има обаче 5 тайни, които ще ви накарат да не глътнете и глътка повече от този боклук.

1. Обезмасленото мляко започва като тебеширена, разводнена, синееща се течност. Преди да го продават обаче, производителите добавят мляко на прах, което възстановява плътността и другите свойства.

2. Измислено е за печалба, не да е здравословно. В най-добрия случай, научните доводи да се извличат мазнините от прясното мляко са спорни. Истината е, че то е един отпаден продукт, който остава лед като си направят сметаната, но който могат да продават на доста добри цени и с голяма печалба.

3. Съдържа следи от антибиотици, телесни течности и ГМО. В големите фабрики-ферми хранят кравите с царевица, а не с трева, и то с ГМО царевица. Техният ненатурален хранителен режим и мизерията, в която ги държат, подтикват към употребата на силни антибиотици. Не е рядкост кръв и гной да попаднат в млякото – FDA позволява до 750 милиона клетки гной на литър. Доста отвратително, нали?

4. Рекомбинантни говежди растежни хормони. Антибиотиците не са най-лошото. Освен тях, кравите получават хормони за растеж, познати като rBGH. Те са генетично модифицирани от крави и говеда, за да увеличат продукцията на мляко.

5. Няма хранителна стойност. За разлика от истинското мляко, това няма същият „заряд“, защото е основно вода и други добавки. Силата на прясното мляко е в съставките, които се оказват разтворими в мазнините. Когато извлекат мазнините, извличат и тях. Тоест, давате пари за нищо и половина.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 11249 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2013-12-08 08:06:19 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 565 прегледа
Маска за ръцеПоне два пъти седмично правете следната маска на ръцете си: пасирайте един обелен и сварен картоф, добавете 3-4 супени лъжици топло прясно мляко и една супена лъжица розова вода. С тази смес търкайте ръцете и пръстите, после ги измийте с хладка вода, в която има 5-6 капки водка или одеколон.Вана за нежни ръцеВъв водата, в която сте сварили картофи, прибавете малко зехтин или олио. В п ... още
На: 2017-06-30 16:08:21 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 10404 прегледа
На всички е ясно, че дългосрочната употреба на алкохол може да направи здравето на нищо. Въпреки това, всеки човек е различен и доста хора имат висок толеранс. Има обаче и хора, чиито имат един малко познат проблем, който може да ги ликвидира. Забелязвали ли сте как някои хора се зачервяват, когато пият алкохол. Да, ще кажете, загряват им се бузките, какво толкова, това не е опасно. Точно обратно ... още
На: 2016-01-22 11:22:46 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2464 прегледа
Едно от многото неща, които ме изненадаха, когато се преместих да живея в България, пише Мария в блога си е,че българите пият много малко вода. Аз имам навика от детството си да консумирам питейна вода през целия ден и никога не съм си и мислила, че някой ден това не може да се случи до момента, в който не дойдох тук да живея, продължава с възмущение испанката. Обикновено лекарите препоръчват на ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X