Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Подписка в подкрепа на политиците, които дръзнаха да се опълчат на НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ!

Здравейте, след появата на лицемерната подписка на Националната лотария, която цели да съхрани тяхната подкрепяна от статуквото империя за милиони и милиарди, в Интернет се появи гражданска подписка против Лотарията.

Да, Валери Симеонов със сигурност не е идеалният политик, но избра да води една неравна битка срещу проблем, който коства пари на най-уязвимите хора в България. Хората, които са в безпомощно финансово състояние и са готови да се хванат за всяка една сламка – баби, дядовци, деца и всякакви други хора в неравностойно положение.

Ето текстът към петицията, а след това и линк към нея:

Във връзка с тази публикация, движението на Будните граждани (няма такова движение б.а.) създаде тази петиция в подкрепа на Политиците, дръзнали да се опълчат срещу националната лотария. 

Скъпи НЕприятели на „Националната лотария“, Обръщаме се към всички Вас – зрители на това, как "любимата игра" иска да продължава с безчинствата си, с апел за подкрепа. Политици искат да ликвидират лотарията, като забранят свободното и разпространение в търговската мрежа, както и рекламата и. Нека ги подкрепим!!!

Малко история за лотариите и тяхната идея:

"Първите проведени лотарийни игри с парични награди и билети за свободна продажба са били в Ниските земи през 15 век. Много градове са превели публични лотарии за да съберат пари за градските укрепления и да помогнат на бедните. Градски записи на Гент, Утрехт и Брюж показват, че лотариите може да бъдат дори по-стари. Документ с дата 9 май 1445 г. сочи, че се е провела кампания за събиране на пари за градските стени и укрепления чрез лотария, включваща общо 4 304 билета и парични награди на обща стойност 1737 флорина.

През 17 век е било съвсем обичайно в Холандия да се провеждат лотарийни игри с цел подпомагане на бедните и събиране на средства за всякакви видове обществени нужди. Лотариите са станали много популярни сред хората и са се приемали като безболезнена форма на данъчно облагане."

С агресивното си поведение, реклама и продажба на лъжливи надежди, въпросната игра уби спортния тотализатор, истинската национална лотария, която дарява половината от средствата за развитието на българския спорт. Подпишете се в националната подписка в подкрепа на предлаганите законодателни промени!

Да на Спорта, Не на Лотарията!

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 369 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-08-08 16:24:20 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 2548 прегледа
Новини: Шефа на македонско-българската стопанска камара Зоре Темелковски изригна със сензационно предложение към страната ни. Това се случва дни след като бе подписан договора за добросъседство от премиерите на България и Македония. Той предлага да спрем да се караме за войводи и царе, а да направим една обща лотария. "Сърцевината на идеята е, че малките държави не могат да имат ефикасни национални лот ... още
На: 2015-12-28 17:50:49 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 33756 прегледа
Новини: Телефонните измамници с нов похват да лъжат хората. Този път схемата не разчита на паниката на старите хора, а се възползва от мизерния стандарт на живот в България. От Флагман са се сдобили с информация, че се звъни наред и измамниците се представят за служители на Националната лотария, казват че са пуснали томбола заедно с мобилните оператори и така сте били избран да спечелите някаква сума пари ... още
На: 2018-05-16 11:37:54 преди: 5 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1136 прегледа
Общество: Прибирайки се вкъщи дядо Пешо, след вземането на мизерната си пенсийка и плащането на сметките, си играеше с остатъка от парите. Прибрани на топличко, до провисналите му топчета, минаваше покрай будката за вестници, където продаваха и "надежда на Националната лотария". Дядо Пешо се поспря и замисли: "Сега да си взема един билет и като спечеля, като онези дето ги дават по телевизора, ще имам да си ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X