Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Свят

Погасяване на кредита по картата

Всеки заем, взет от банката, трябва да бъде върнат в срок. Ако това не стане, може да се плащат глоби и лихви, които са в състояние, в още по-голяма степен да нарушат финансовото ви състояние.

Имайте предвид, че дори и с използването на пари в гратисния период, банката изисква от вас да плащате месечна минимална лихва на дължимата сума (обикновено равна на 5-10%). След гратисния период, банката ще начисли лихва за използваните от вас пари. Ето защо връщането на дълга трябва да бъде приоритет при планирането на настоящите и бъдещи разходи.

Кредит за кредитната карта е не само лесно да се вземе, но също така и да се върне. Е, ако имате пари, разбира се. Това може да стане по всеки от следните начини:

- чрез банков клон;

- чрез терминал за плащане;

- чрез интернет банкиране (включително трансфери от електронни портфейли);

- чрез мобилно банкиране (ако тази функция е активирана);

- чрез работодателя

Предварително разучете за наличието на партньорски програми на вашата банка с други институции и обекти за плащане на услуги от различни места. Ако няма подобна услуга за сътрудничество, внасяйки парите си за погасяване на кредита, посредника ще ви таксува фиксирана такса или процент от превода. Но ако сте на точното място - прехвърлянето на пари ще бъде освободено от лихва.

Какво става, ако нямате пари за погасяване на кредита?Кредита вече е взет от вас и, разбира се, няма съмнение, че рано или късно, вие ще го върнете. Въпреки това, понякога действията ни се разминават с желанията. При всички случаи е най-добре да се свържете с банката и да я уведомите за състоянието си. Ако не можете да си позволите да платите месечната вноска или да го върнете целия, то поне върнете частична сума. Така банката няма да има причина да ви обвини в непочтеност.

Източник: http://www.stateaid-bg.org/

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1117 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-06-13 10:23:01 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1194 прегледа
Основното правило за всяка кредитна карта е - заем само в трудни ситуации, когато нямате пари, а спешно ви трябват за определена цел. За всяка услугасе заплаща. Цената на заема по кредитната карта обикновено е по-висока от тази на целевия кредит. Въпреки това, едно от основните предимства на кредитните карти е гратисния период, който обикновено е 50-60 дни. Това обаче не означава абсолютно безпла ... още
На: 2017-02-27 13:46:34 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 5 коментара / 7192 прегледа
Депутатът Андрей Артеменко, /който има двойно гражданство - украйнско и канадско/ заяви, че съществуват документи съгласно, които за територията на окупиран Крим могат да претендира и САЩ. Според документите и по негови думи територията на окупиран Крим е била обезпечение по кредит, който е получен през 1920 година от Съветска Русия даден й от САЩ. Кредитът, така и не е бил погасен. "През 1920 ... още
На: 2013-12-04 12:56:54 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1462 прегледа
Първото нещо, което трябва да вземете под внимание е, че банката ще ви отпусне кредит от 60 до 90 % от стойността на имота, който ще ипотекирате. Ако отговаряте на изискванията за вашите доходи, бихте могли да вземете допълнителен потребителски кредит, освен ипотечния за покупка на жилище. Видите ли промоции и гратисни периоди, които предлагат по-ниски месечни вноски през първите шест месеца д ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X