Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Погват бедния българин! Бутат остъкления, навеси и прочие! Вече действат! А на циганите кога?

Върховната административна прокуратура се самосезира по материали в различни медии за незаконно надстрояване и пристрояване в София и други градове в страната. Възлоила е на Дирекция национален строителен контрол да извърши проверки за изясняване на обстоятелствата.

ДНСК и сродните регионални отдели са предприели мерки за акции в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, за да издирят всички незаконно изградени и изграждащи се допълнителни етажи над кота – изпълнени надстройки, остъклени покривни тераси, навеси, балкони, лоджии и прочие в нарушение.

Проверени са 4267 сгради, за 3930 от тях не е установено нарушение.

В 225 жилищни сгради трета категория са установени остъклени тераси, надстроявания, метални навеси и т.н.. ДНСК сега ще установи собствеността, ще изиска строителните книжа, ще установи кой е строи и дали е правомерно. След това ще се реши къде ще има премахване.

За 112 жилищни сгради 4-та категория има надстроявания, остъклени тераси, метални и дървени навеси, перголи и т.н.. Ще се предприемат нужните мерки и там също ще има премахване.

Вече има 57 издадени заоведи за премахване на незаконни надстройки, остъклени балкони, покривни тераси и лоджии. Премахнати са 36 от тях, остават още 21.

Източник: ТУК

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 7934 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-12-16 08:50:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 2 коментара / 7369 прегледа
Новини: Защитника на циганите в дискусията на Нова по темата за циганина бутнал жената в метрото в Берлин, набеди българите, които искат да се знае, че този криминално проявен индивид е циганин, а не българин. Това заявява той, както в предаването Здравей България по Нова. Простащината на някои хора и обидата на българина от такива комплексари в костюмчета подплатени, за да ходят да се правят по телевизи ... още
На: 2015-08-19 10:25:50 преди: 3 години / 4 гласа / 10 точки / 0 коментара / 2948 прегледа
Видео: До тук я докарахме с нашите медии. Три деца се събрали някъде в гората и направили клип за циганите. Не е лесно по цял ден да им се говори по медиите за проблема с циганите, и такива неща. Това си е вече солидно промиване на мозъците, като включим и факта, че постоянно си казват на здраве, въпреки, че не знам дали пият и алкохол, картинката е трагична. Видеото: ... още
На: 2015-09-18 18:37:07 преди: 2 години / 8 гласа / 30 точки / 0 коментара / 35402 прегледа
Новини: Циганите се "интегрират" много успешно! Започнаха да си организират протести, да си търсят правата повече от НАС БЪЛГАРИТЕ! Така ги интегрирахме, че сега им се молим да не ни КРАДАТ, УБИВАТ и ИЗНАСИЛВАТ! Строят си незаконно, не си плащат сметките, взимат стотици и хиляди левове социални помощи, крадат си на спокойствие - ЦИГАНСКА ИДИЛИЯ! Когато са малко по-кротки, обикалят и крещят "СМЪРТ ЗА БЪЛГА ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X