Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Погват бедния българин! Бутат остъкления, навеси и прочие! Вече действат! А на циганите кога?

Върховната административна прокуратура се самосезира по материали в различни медии за незаконно надстрояване и пристрояване в София и други градове в страната. Възлоила е на Дирекция национален строителен контрол да извърши проверки за изясняване на обстоятелствата.

ДНСК и сродните регионални отдели са предприели мерки за акции в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе, за да издирят всички незаконно изградени и изграждащи се допълнителни етажи над кота – изпълнени надстройки, остъклени покривни тераси, навеси, балкони, лоджии и прочие в нарушение.

Проверени са 4267 сгради, за 3930 от тях не е установено нарушение.

В 225 жилищни сгради трета категория са установени остъклени тераси, надстроявания, метални навеси и т.н.. ДНСК сега ще установи собствеността, ще изиска строителните книжа, ще установи кой е строи и дали е правомерно. След това ще се реши къде ще има премахване.

За 112 жилищни сгради 4-та категория има надстроявания, остъклени тераси, метални и дървени навеси, перголи и т.н.. Ще се предприемат нужните мерки и там също ще има премахване.

Вече има 57 издадени заоведи за премахване на незаконни надстройки, остъклени балкони, покривни тераси и лоджии. Премахнати са 36 от тях, остават още 21.

Източник: ТУК

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 7936 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-08-28 15:02:35 преди: 1 месец / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 102 прегледа
Общество: Синода реши да вдигне двойно и нагоре църковните такси. Мотивът е, че всички услуги като парно, ток и прочие са поскъпнали. Кръщенето се вдига от 30 на 80 лева. Венчавката става 140 лева, макар и по места в църквите да си ги вдигат по свое усмотрение. Започва от 250 лева без хор и стига до 600-700 лева на места. Таксата за снимане на частни тържества става на 20 лева за апарат и 60 за видеокамера ... още
На: 2016-12-16 08:50:59 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 2 коментара / 7441 прегледа
Новини: Защитника на циганите в дискусията на Нова по темата за циганина бутнал жената в метрото в Берлин, набеди българите, които искат да се знае, че този криминално проявен индивид е циганин, а не българин. Това заявява той, както в предаването Здравей България по Нова. Простащината на някои хора и обидата на българина от такива комплексари в костюмчета подплатени, за да ходят да се правят по телевизи ... още
На: 2015-08-19 10:25:50 преди: 3 години / 4 гласа / 10 точки / 0 коментара / 3038 прегледа
Видео: До тук я докарахме с нашите медии. Три деца се събрали някъде в гората и направили клип за циганите. Не е лесно по цял ден да им се говори по медиите за проблема с циганите, и такива неща. Това си е вече солидно промиване на мозъците, като включим и факта, че постоянно си казват на здраве, въпреки, че не знам дали пият и алкохол, картинката е трагична. Видеото: ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X