Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Поради изолацията катарци ометоха всичко в магазините, заплаха има и за футболния мундиал!

Катарските авиалинии съобщиха, че заради отмяна на полетите от Арабските Емирати, Бахрейн, Саудитска Арабия и Египет от 6 юни следствие решението за разрив на дипломатическите отношения с Катар е под заплаха провеждането на Световното първенство по футбол.

Преди това полетите бяха прекратени от осем страни, а Катар е обвинен в подръжка на ислямистите.

Изоляцията на Катар поставя под заплаха провеждането на Световното първенство по футбол през 2022 година, затова пише британското издание The Guardian.

Собственни спортни постройки и стадиони в емирата няма. За мундиала трябва да се построят девет съвременни стадиона, десетки хотели и развлекателни центрове.

Но, днес Катар е отрязан от другите страни на Персийския залив.

Осложнява се ситуацията и с проблема на полетите— изданието предполага, че много запалянковци просто не да могат да се доберат до Катар.

Заесега представители на ФИФА не са коментирали сложната ситуация.

Резултатите от блокадата може да стане и продоволствен дефицит.

Катарците вече омитат всички продукти от щандовете на магазините.

Особено популярни за закупуване са консервите.

Работата е там, че в емирата от хранителни продукти нищо не се произвежда.

Доставките се осъществяват основно от Саудитска Арабия.

В района на саудитско-катарската граница вече се е образувало задръстване от ТИР-ове, които не могат да влязат на територията на Катар.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-02-06 14:55:05 преди: 3 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 930 прегледа
Други: Монтажът на инфрачервените нагреватели на тавана позволява те да не заемат място от обема на помещението, като оставят пода и стените свободни. Предимството на този монтаж е в много бързото затопляне на помещението, особено в сравнение с обичайните отоплителни системи. Ненатрапчив за нас, инфрачервеният източник на отопление е ефективен и ни доставя приятното въздействие на топлината. Таванните ... още
На: 2016-10-16 16:54:01 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 6401 прегледа
Конспирации: Щатската армия има система DEFCON, която служи за индикиране на моментната заплаха от ядрена война. Тя има 5 степени на заплаха. Най-ниската 5, до най-високата степен на заплаха 1. В момента индикацията стои на 5, но конспиратори твърдят, че тайно тревогата е вдигната до 3 – което на прост език значи, че войските могат да се мобилизират до 15 минути в цялата страна. Такова ниво сме виждали ... още
На: 2016-02-16 09:19:11 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 598 прегледа
Видео:  Московският "Локомотив" пристигна вече за футболния им мач довечера на 16 февруари срещу "Фенербахче" в Истанбул от 1/16 финалите на Лига Европа.  Нашите играчи пристигнали вчера в Турция са били посрещнати от съперници с цветя и всичко е минало в добрия и коректен тон. И все пак, като се има в на предвид трудните отношения между Москва и Анкара УЕФА щателно ще следи играта и поведението на фено ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X