Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Потресаваща история: Млада майка умолявала детето си да продължава да играе в парка, докато била ...

Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и двегодишния й син, които отишли на разходка в парка "Столибридж" в Манчестър, пише "Дейли Мейл".

По време на разходката изведнъж жената почувствала удар в шията, после нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: "Направи каквото ти казвам и няма да пострадаш". Студеният метал на врата на майката се оказал остър нож. Детето й, което играело отпред, замръзнало и се втренчило в маниака.

"Само не пред него, моля ви, само не пред моя син ... продължавай да си играеш, моля те, не гледай тук ...", казала жертвата

По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като понякога я поглеждал, докато тя лежала на земята. "Само не гледай тук, продължавай да играеш", казала жената на детето си. Изведнъж жената рязко се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало - 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едва прошепвайки: - "Извинете за случилото се". Оше същата вечер жертвата отишла в полицията.

Сексуалният нападател бил открит още на следващия ден: той прекарал нощта в парка "Столибридж", а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на разследването. Това бил 17-годишният тийнейджър Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на паника. Медицинското му състояние е освидетелствано от лекари и е бил закаран в психиатрична болница.

Тези дни е завършил съдебният процес и властите отбелязаха смелостта на жената по време на инцидента. На майката били платени едва 1200 паунда.

"Тази сума е твърде малка, за да компенсира цялата болка на майката, но просто не можем да дадем повече ...", казва съдията Джеймс Портър в речта си. "

Това беше една от най-жестоките атаки срещу уязвима млада майка, заплашена с нож пред детето си", заяви още съдията.

Източник: БЛИЦ

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2018-03-24 15:15:26 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 371 прегледа
Общество: Една млада българска майка бива притискана от социален работник да зареже собственото си дете. Запознайте се с поредния брутален абсурд на държавата. Държавата, която вместо да помогне на една самотна майка да си стъпи на краката, иска да вземе детето и да го даде в приемно семейство. "Докато бях бременна всичко беше наред. Когато родих обаче, служителите започнаха да ме карат да си дам детето ... още
На: 2016-03-25 20:35:18 преди: 2 години / 5 гласа / 17 точки / 0 коментара / 2148 прегледа
Видео: Едно невръстно момиченце на 5 години спаси майка си от удавяне в басейн. Детето е реагирало много бързо и затова инцидентът е с щастлив край. Случката, която виждате на видеото е от Порталнд, САЩ. Майката на детето получава сърдечен пристъп, докато плувала в басейна. Малкото дете вижда, че на майка му е лошо и решава да я спаси, без да се замисли. Момичето първо повдига главата на майка си над во ... още
На: 2018-06-03 15:40:09 преди: 4 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2049 прегледа
Конспирации: Лаура Уотсън от Бедлингтън извежда децата си на разходка в парка. Тя има момиченце на 15 години, момченце на 9 и племенник на 15. По време на разходката си направили много снимки. От една от снимките обаче Лаура изпада в шок. Децата са се покатерили на едно дърво, като 9-годишното момче застава до ствола му. Вижда се как зад рамото на момчето наднича бледо момче с черна коса и тъмни очи. Някои хо ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X