Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Преди минути Каракачанов обяви ще участваме ли във войната в Сирия! Водили ли сме неофициални...

С все по-голямата ескалация на напрежението в Сирия и трупането на напрежение в Босна и Косово, все повече българи си задават въпроса каква ще е нашата роля в евентуално задаващата се война.

„Не искам да кажа, че сме пред война, но е хубаво подобни теми да се обсъждат. Такива теми при предишния президент не се обсъждаха, сега не е така.“, каза Красимир Каракачанов в Лице в лице.

Той смята, че парламента, президента и изпълнителната власт трябва да излязат с обща позиция по тази тема. Никой не е викал България да участва в коалиция за Сирия. На ниво НАТО няма взето решение. Не е имало и неофициални разговори по темата с България.

„Все пак, изказванията на Тръмп, са изказвания на държавен глава, не на държава. НАТО не е взимало никаква инициатива. Сигурно ще е нещо като в Ирак - коалиция на желаещите. Ако има такова нещо, смятам, че България трябва да е фактор, който да предлага инициативи на диалог", каза той.

Каракачанов обяви, че след нарязването на оръжията до 2003 година, ние реално няма с какво да ударим Сирия. Той се надява да не се стига до военни удари, да се мисли повече като нормални хора, не като политици.

"Конфликтите в Близкия Изток започнаха през 2003 от Ирак, продължиха през Либия. От това нищо не се получи, големият потърпевш бе Европа, защото е залят от нелегални мигранти. Сега се финансира Турция, за да пази вълната от бежанци", завърши той.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-11-19 12:46:26 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5321 прегледа
Политика: Ако Франция поиска помощ, ще се отзовем с възможностите, с които разполагаме. Естествено, че имаме готовност да участваме в сухопътна операция в Сирия, имаме и задължение. Това заяви пред журналисти военният министър Николай Ненчев, предаде репортер на БГНЕС. „Ако ни бъде поискана помощ от Франция, тепърва ще обмислим това. До този момент Франция не е поискала конкретна помощ от нас, но ако ... още
На: 2018-05-30 15:55:45 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 172 прегледа
Политика: Голяма престрелка между Веселин Марешки и Красимир Каракачанов раздвижи родната политическа сцена. Всичко започна с това, че Марешки се обяви против покупката на изтребители за армията. „Да си купуваме луксозни играчки, когато останат пари“, бяха точните му думи. Министърът на отбраната Каракачанов му отговори по време на международната изложба „Хемус 2017“ "Веселин Мар ... още
На: 2016-11-03 15:03:42 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 5547 прегледа
Политика: Искам да ви запозная с една много гнусна далавера на ГЕРБ и ВМРО за измама на изборите. Измама, в която са намесени милиони левове и много съмнителни лица като Дучето и Красимир Каракачанов от ВМРО и Емил Димитров от ГЕРБ. Дори Христо Стоичков. Получихме интересна информация от наш читател, който не иска неговото име да се афишира. Приемете сведенията като неофициални, но когато ги напаснете с ви ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X