Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Признаха ги! Танковете на Путин са най-добрите!

"The Sun" излезе с интересна статия дело на журналиста Джон Локет. Той твърди, че:

 "В армията на Владимир Путин има тайно оръжие "невидими танкове"".

Става дума за супер успешния Т-14 "Армата". Журналистът споделя, че руският президент Владимир Путин е дал заповед 100 от тези "невидими супер машини" да бъдат приведени в бойна готовност.

Танковете разполагат със специална маскировка, която не може да бъде уловена от противниковите радари. Тя е известна като "Мантия" и заедно с решетъчната броня пази Т-14 от всички оръжия за близък бой и високоточните такива. Благодарение на спомената технология и объркването на противниковите радари наричат Т-14 - Невидимият.

Техните ултравиолетови детектори засичат всеки приближаващ към тях снаряд. Чудото на техниката разполага и с 125-мм гладкостволна пушка способна да произведе 100 изстрела за 60 секунди.

Няма противник, който да остане "цял" на разстояние от 5 мили. Куполът, с който разполага най-отгоре пък дава възможност за видимост на 360 градуса.

Авторът на статията смята, че "Армата" превъзхожда много конкурентите си, сред които са американският "Ейбрамс", немският "Леопард 2" и френският "Леклерк".

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 2536 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-05-26 19:49:23 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 7004 прегледа
Новини: Сега ще обърнем внимание на една статия на Джон Локет за вестник Сън. Той решава да поговори за едно от тайните оръжия в армията на Владимир Путин – „невидимите танкове“. Става на въпрос за 100 танка Т-14 Армата, които са приведени в бойна готовност. Те са свръхмодерни и са със специална маскировка, която ги крие от противниковите радари. Освен това, те разполагат с ултравиолето ... още
На: 2017-01-09 10:15:51 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 6968 прегледа
Новини: ЕТО ГИ! Идват братята американци и гордо си веят бойни знамена! Само не е ясно в тоя сняг, къде ще ходят, след като Лили затвори всички пътища! От 12 януари 2017 година ще започне учение в Прибалтика и България. Американски военни ще ни учат във виелицата, как да воюваме срещу Русия. Как във виелицата на гарата в Силистра да разположим оръдие и да стреляме срещу танковете на Владимир Путин. Още ... още
На: 2016-10-07 20:22:15 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 567 прегледа
Геополитика: Американците клекнаха! Те признаха провала в своята откровено предизвикателна политика към руснаците. Това обаче не ги спира да продължат с тактика типична повече за умираща нация, отколкото за световен фактор. Признанието за провала дойде от Джош Ърнест, говорителят на Белия дом: Ограничителните мерки все още не са постигнали резултат. Не видяхме промяна в поведението на Русия. Но отчетохме е ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X