Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Технологии

Професионално и персонално: компютърната поддръжка, от която имате нужда

Търсите аутсорсинг компания, на която да възложите отговорната задача да се грижи за поддръжката на компютрите в офиса, но се колебаете да делегирате толкова важна задача? Нормално е. В съвременния свят е важно да бъдете предпазливи, но същевременно е ключово да бъдете и носител на модерните решения.

Много са ползите от елиминирането на IT отдела на фирмата и замяната му с IT аутсорсинг компания. За да ги получите, трябва да се спрете на доверен партньор. Именно такъв е Комфикс ООД. Компанията разполага с екип от професионалисти в сферата на компютърната поддръжка, сервизните услуги, IT консултациите, продажбата на софтуер и хардуер, изграждането на интернет страници, системи за наблюдение и т.н. Както сами забелязвате, гамата от услуги е голяма. Следва логичният въпрос – Колко?

Цената на абонаментната такса зависи от услугите, които искате да ни възложите. За повече информация може да се свържете с нашите специалисти. Ние работим персонално – т.е. готови сме да оценим потребностите на вашия бизнес, да се съобразим с вашите изисквания и да открием златната среда.

С други думи не можем да посочим конкретна цена просто така. Това е сигурно. Другото, което е сигурно, е, че нашите услуги ще ви излязат по-евтино, ако трябва да сравним разходите, които ще се наложи да направите, ако потърсите всеки един свой проблем с компютрите сервиз или пък наемете IT служители.

На сайта на Комфикс може да се запознаете подробно с всички дейности, които компанията предлага.

Защо IT аутсорсинг фирма и защо сега?

  • Ние обучаваме персонала ви.
  • Съкращаваме разходите ви.
  • Поддържаме компютърните и компютърната система в отлично състояние, давайки стабилност и тласък напред на бизнеса ви.
  • Предлагаме консултации при възникнали проблеми или планиране на купуване на това техника и софтуер.
  • Готови сме да дадем решения за бизнеса ви.
  • Отзоваваме се, когато сме нужни.
  • Работим професионално и откликваме на персоналните ви потребности.

Ако не сега, то кога?

Казват, че има решения, които трябва да се вземат въпреки желанието ни да изчакаме удобния момент. Една промяна в начина на управление на бизнеса ви може да бъде точно това, от което се нуждаете. Прехвърлете средствата, които влагате в заплати за персонала, в нещо, което ще тласне фирмата напред. Всяка една възможност за пробив трябва да бъде използвана възможно умело. Тя ще ви даде конкурентна преднина на пазара.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-15 13:00:52 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 816 прегледа
Други: TOPMASTERS-Експертни ремонти за дома - стенни, за таван, врати, прозорци, подови и покривни ремонти. Независимо дали имате нужда от домашни ремонти в ежедневието или за поддръжка в офиса нашите майстори са опитни и лицензирани специалисти за всяка задача относно строителните ремонт. Цялата ни работа е покрита с професионална гаранция, която няма да намерите никъде другаде. Може да разчитате на нас ... още
На: 2013-12-08 12:52:17 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 607 прегледа
Други: Поверяването на компютърната поддръжка на външна  фирма e продиктувана от  необходимостта от бързи и квалифицирани   информационни услуги.В желанието  да  поддържаме стабилна и оптимална работа на клиентите ни, предлагаме  индивидуални  месечни пакети  за  системна  компютърна поддръжка , при които нашите партнъори  могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при необходимост . Все ... още
На: 2013-12-09 06:15:17 преди: 4 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 664 прегледа
Други: Поверяването на информационното обслужване на ит компания e продиктувана от необходимостта от експресни и професионални компютърни услуги.В стремежа да поддържаме стабилна и оптимална работа на партньорите ни, предлагаме изгодни месечни пакети за информационна ит поддръжка , при които нашите потребители могат да разчитат на нас по всяко време с предимство при възникнал проблем.Вс ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X