Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Народна медия SpoDeli.eu / Гласът на народа

Пролетарски интернационализъм - най силното оръжие срещу диктатурата на капитала, финансовия империализъм и фашизъм

Народите по света имат само един враг и той се нарича - капитализъм!

Няма добри и лоши народи. Има правителства, които подменят народния избор и създават илюзията за обществена подкрепа. Правителствата в условията на капиталистическа диктатура са инструмент и средство на световния и местен капитал с които се легитимира властта в тази престъпна узаконена система. Човечеството не може да реши своите проблеми, ако фокусира вниманието си само върху последствията, проявленията и формите на капиталистическото подтисничество. Войните, тероризма, фашизма, миграцията , безработицата, гладът, бедността, несправедливостта...всичко това е следствие на тази престъпна система. Задължителни елементи като съставна част за съществуването и развитието на самия капитализъм, без които той не може да съществува.

Противоречията между различните класови групи са непреодолими от исторически план и научно обосновани предвид идеологията на самата буржоазия и нейните устои, т.е. те са заложени като обективна необходимост и постулат на самия капитал за неговото съществуване Капиталистите ще използват всички средства за запазване на своето господство над масите в това число и религията и произхода и псевдо патриотизма и шантажите, заплахите, мизерията, манипулацията, тероризма, фашизма ....но в крайна сметка те ще бъдат победени именно от тези хора, които с труда си правят възможен самият ръст на капитала.

Социалното неравенство, класовото разделение, наемния труд и експлоатацията на хората, гладът, нещастието, безработицата, миграцията, войните, терора... са следствие на диктатурата на капитала. Това не са естествени явления, това са умишлени и целенасочени капиталистически последствия, които носят своя задължителен характер за съществуването и развитието на капитализма.

Капиталистите са зависими от нас, те съществуват защото ограбват и крадат от нас. Капиталистите са престъпници, които чрез спекула и измами забогатяват като ограбват държавата и народа. Принципа на капитализма е идеологически основан на престъплението на ограбването на произведените блага и труда на хората по света Единственият начин да бъде спряно това безумие и този престъпен капиталистически обществен строй е всичко това като устройство и институции да бъде взривено. Всички прослойки над работническата класа и народа трб да бъдат унищожени за да възтържествува едно ново народно социалистическо управление - Диктатура на Пролетариата !!!

Капиталистическата система като управляваща днес във света доминираща форма на управление е следствие и форма на усъвършенстване на нейните предходни - робовладелческа и феодална. Капиталистическото подтисничество няма и никога не е имало нищо общо с реалната демокрация, както и със символите които използва от древногръцката философия.

Съществуването и просперитета на капиталистите като физически субекти в тази престъпна управляваща днес система е свързана само и единствено с експлоатация и кражба на човешки труд, рестриктивни закони насочени срещу най голямата част от населението, ограбване на произведените блага и съсредоточването им в ръцете на едрата буржоазия, кражба на природните ресурси и богатства в съответната държава, Безработицата, нищетата, мизерията, лобистките закони, корупцията, престъпността са ежедневие и естествена закономерност в условията на действащ капитализъм. Войните са следствие противоречията между отделните групи капиталисти, чиито интереси се противопоставят следствие на техните цели, задачи и интереси. Тероризмът и фашизмът са също следствие и форма на самия капиталистически модел, там където всички останали манипулации и шантажи вече не действат и когато капитализмът е изчерпал своят кредит на доверие, включително и е достигнал своя последен стадий. Буржоазните партии обслужват и са създадени само с една единствена цел - да обслужват именно тази система и нейните интереси в лицето на местния и световен капитал. Имената на партиите, техните лидери, техните лозунги са без абсолютно никакво значение, защото всички те работят с пари на капитала, по законите на капитала, по правилата и изискванията на капитала....

Финансовия империализъм ни поставя в условия на ръба на оцеляването, където агресията срещу цели народи с помоща на платени наемници от терористи и фашисти вече отдавна е реалност. Използването на обеднен уран, касетъчни бомби, фосфор, химическо оръжие срещу цивилно население е ежедневие за което човечеството мълчи. Дори напротив, официално се финансират от световните финансови институции, които се явяват инструмент на капиталистическо робство.

Единствения път за човечеството е в Пролетарския Интернационализъм и комунистическите убеждения. Няма друга форма на обществени взаимоотношения позната на човешката цивилизация, която вече е доказала че може да победи най голямото зло на човечеството капитализма, която е доказала теоретически, аргументирано, научно и фактически своето превъзходство.

Да унищожим диктатурата на капитала е най голямата задача на човечеството. В условията на световен финансов милитаризъм ние сме длъжни да се обединяваме и борим под знамената на Пролетарски Интернационализъм. Научен комунизъм срещу модерния конгломерат от световните монополни империалистически структури. Човешкото съзнание и мисъл срещу целенасочените капиталистически лъжи и манипулации.

Пролетарски Интернационализъм - най силното оръжие срещу капиталистическата агресия на световния милитаризъм и финансов империализъм насочена спрямо историческите постижения на работническата класа на народите по света

Комунистическите убеждения за всеки пролетарий започват с класовата борба срещу капиталистическите престъпници. Всички форми на съвременното робство са следствие и последваща форма на диктатурата на капитала. Тероризмът, фашизмът, войните, бедността, миграцията на цели народи, нищетата, безработицата, гладът, етническата омраза, разединението на хората...всичко това е умишлен, целенасочен, организиран, финансиран и ръководен процес създаван от световния капитал и неговите местни структури в различни държави. Класовите различия и проблеми между различните групи хора са непреодолими в условията на капиталистическо подтисничество.

Срещу глобалния финансов империализъм, фашизъм и милитаризъм, като форма на господстващия капитализъм, ние можем да се противопоставим само обединени и единни във световен антифашистки и антиимпериалистически фронт под знамената на Пролетарския Интернационал. Да победим диктатурата на капитала е главната задача на човечеството. Друг път няма !!!

Бъдещето на света принадлежи на комунизма, където свободното развитие на всеки ще бъде условие за свободното развитие на всички / Маркс / ......и това въобще не е някаква илюзия или утопия, както нашите буржоазни прослойки се опитват да ни го втълпят. Това е реалността която неизбежно идва в отговор на човечеството и правото на народите по света да живеят.

Един свят без войни, без бедност, без глад, без експлоатация на човешки труд... един свят без капитализъм

Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 коментара | 1082 прегледа
Публикувано на: 2017-01-03 09:34:32
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Пролетарски интернационализъм - най силното оръжие срещу диктатурата на капитала
На: 2016-07-23 07:49:02 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1511 прегледа
Социалното неравенство, класовото разделение, наемния труд и експлоатацията на хората, гладът, нещастието, безработицата, миграцията, войните, терора... са следствие на диктатурата на капитала. Това не са естествени явления, това са умишлени и целенасочени капиталистически последствия, които носят своя задължителен характер за съществуването и развитието на капитализма. Противоречията между разл ... още
На: 2016-05-29 20:30:18 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 832 прегледа
По времето на войната в Грузия и престъпните действия на Саакашвили по заповед на САЩ е изписано много и казано много. Колко българи обаче знаят, че капиталистическите десиденти и управляващи престъпници посредством свои фирми изнасят оръжие и боеприпаси от България и ги доставят на фашистката хунта под управлението на Саакашвили в Грузия. С тези оръжия са убити хиляди хора и вина за това имат к ... още
На: 2016-12-12 10:15:58 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1083 прегледа
Филмът е създаден с общите усилия на български и руски комунисти, Българско Славянско Движение и Международния Славянски Съюз.Той представя героизма на хората от Донбас и борбата им за свобода, борба против световния финансов империализъм днес и налагания умишлено фашизъм. Мнения на обикновени хора - цивилни, млади, стари, трудещи се, лекари, минъори, опълченци, учители, историци.  Предстоят още д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X