Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Гласът на народа

Пролетарски интернационализъм - най силното оръжие срещу диктатурата на капитала, финансовия империализъм и фашизъм

Народите по света имат само един враг и той се нарича - капитализъм!

Няма добри и лоши народи. Има правителства, които подменят народния избор и създават илюзията за обществена подкрепа. Правителствата в условията на капиталистическа диктатура са инструмент и средство на световния и местен капитал с които се легитимира властта в тази престъпна узаконена система. Човечеството не може да реши своите проблеми, ако фокусира вниманието си само върху последствията, проявленията и формите на капиталистическото подтисничество. Войните, тероризма, фашизма, миграцията , безработицата, гладът, бедността, несправедливостта...всичко това е следствие на тази престъпна система. Задължителни елементи като съставна част за съществуването и развитието на самия капитализъм, без които той не може да съществува.

Противоречията между различните класови групи са непреодолими от исторически план и научно обосновани предвид идеологията на самата буржоазия и нейните устои, т.е. те са заложени като обективна необходимост и постулат на самия капитал за неговото съществуване Капиталистите ще използват всички средства за запазване на своето господство над масите в това число и религията и произхода и псевдо патриотизма и шантажите, заплахите, мизерията, манипулацията, тероризма, фашизма ....но в крайна сметка те ще бъдат победени именно от тези хора, които с труда си правят възможен самият ръст на капитала.

Социалното неравенство, класовото разделение, наемния труд и експлоатацията на хората, гладът, нещастието, безработицата, миграцията, войните, терора... са следствие на диктатурата на капитала. Това не са естествени явления, това са умишлени и целенасочени капиталистически последствия, които носят своя задължителен характер за съществуването и развитието на капитализма.

Капиталистите са зависими от нас, те съществуват защото ограбват и крадат от нас. Капиталистите са престъпници, които чрез спекула и измами забогатяват като ограбват държавата и народа. Принципа на капитализма е идеологически основан на престъплението на ограбването на произведените блага и труда на хората по света Единственият начин да бъде спряно това безумие и този престъпен капиталистически обществен строй е всичко това като устройство и институции да бъде взривено. Всички прослойки над работническата класа и народа трб да бъдат унищожени за да възтържествува едно ново народно социалистическо управление - Диктатура на Пролетариата !!!

Капиталистическата система като управляваща днес във света доминираща форма на управление е следствие и форма на усъвършенстване на нейните предходни - робовладелческа и феодална. Капиталистическото подтисничество няма и никога не е имало нищо общо с реалната демокрация, както и със символите които използва от древногръцката философия.

Съществуването и просперитета на капиталистите като физически субекти в тази престъпна управляваща днес система е свързана само и единствено с експлоатация и кражба на човешки труд, рестриктивни закони насочени срещу най голямата част от населението, ограбване на произведените блага и съсредоточването им в ръцете на едрата буржоазия, кражба на природните ресурси и богатства в съответната държава, Безработицата, нищетата, мизерията, лобистките закони, корупцията, престъпността са ежедневие и естествена закономерност в условията на действащ капитализъм. Войните са следствие противоречията между отделните групи капиталисти, чиито интереси се противопоставят следствие на техните цели, задачи и интереси. Тероризмът и фашизмът са също следствие и форма на самия капиталистически модел, там където всички останали манипулации и шантажи вече не действат и когато капитализмът е изчерпал своят кредит на доверие, включително и е достигнал своя последен стадий. Буржоазните партии обслужват и са създадени само с една единствена цел - да обслужват именно тази система и нейните интереси в лицето на местния и световен капитал. Имената на партиите, техните лидери, техните лозунги са без абсолютно никакво значение, защото всички те работят с пари на капитала, по законите на капитала, по правилата и изискванията на капитала....

Финансовия империализъм ни поставя в условия на ръба на оцеляването, където агресията срещу цели народи с помоща на платени наемници от терористи и фашисти вече отдавна е реалност. Използването на обеднен уран, касетъчни бомби, фосфор, химическо оръжие срещу цивилно население е ежедневие за което човечеството мълчи. Дори напротив, официално се финансират от световните финансови институции, които се явяват инструмент на капиталистическо робство.

Единствения път за човечеството е в Пролетарския Интернационализъм и комунистическите убеждения. Няма друга форма на обществени взаимоотношения позната на човешката цивилизация, която вече е доказала че може да победи най голямото зло на човечеството капитализма, която е доказала теоретически, аргументирано, научно и фактически своето превъзходство.

Да унищожим диктатурата на капитала е най голямата задача на човечеството. В условията на световен финансов милитаризъм ние сме длъжни да се обединяваме и борим под знамената на Пролетарски Интернационализъм. Научен комунизъм срещу модерния конгломерат от световните монополни империалистически структури. Човешкото съзнание и мисъл срещу целенасочените капиталистически лъжи и манипулации.

Пролетарски Интернационализъм - най силното оръжие срещу капиталистическата агресия на световния милитаризъм и финансов империализъм насочена спрямо историческите постижения на работническата класа на народите по света

Комунистическите убеждения за всеки пролетарий започват с класовата борба срещу капиталистическите престъпници. Всички форми на съвременното робство са следствие и последваща форма на диктатурата на капитала. Тероризмът, фашизмът, войните, бедността, миграцията на цели народи, нищетата, безработицата, гладът, етническата омраза, разединението на хората...всичко това е умишлен, целенасочен, организиран, финансиран и ръководен процес създаван от световния капитал и неговите местни структури в различни държави. Класовите различия и проблеми между различните групи хора са непреодолими в условията на капиталистическо подтисничество.

Срещу глобалния финансов империализъм, фашизъм и милитаризъм, като форма на господстващия капитализъм, ние можем да се противопоставим само обединени и единни във световен антифашистки и антиимпериалистически фронт под знамената на Пролетарския Интернационал. Да победим диктатурата на капитала е главната задача на човечеството. Друг път няма !!!

Бъдещето на света принадлежи на комунизма, където свободното развитие на всеки ще бъде условие за свободното развитие на всички / Маркс / ......и това въобще не е някаква илюзия или утопия, както нашите буржоазни прослойки се опитват да ни го втълпят. Това е реалността която неизбежно идва в отговор на човечеството и правото на народите по света да живеят.

Един свят без войни, без бедност, без глад, без експлоатация на човешки труд... един свят без капитализъм

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 1084 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-07-23 07:49:02 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1511 прегледа
Гласът на народа: Социалното неравенство, класовото разделение, наемния труд и експлоатацията на хората, гладът, нещастието, безработицата, миграцията, войните, терора... са следствие на диктатурата на капитала. Това не са естествени явления, това са умишлени и целенасочени капиталистически последствия, които носят своя задължителен характер за съществуването и развитието на капитализма. Противоречията между разл ... още
На: 2016-05-29 20:30:18 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 834 прегледа
Гласът на народа: По времето на войната в Грузия и престъпните действия на Саакашвили по заповед на САЩ е изписано много и казано много. Колко българи обаче знаят, че капиталистическите десиденти и управляващи престъпници посредством свои фирми изнасят оръжие и боеприпаси от България и ги доставят на фашистката хунта под управлението на Саакашвили в Грузия. С тези оръжия са убити хиляди хора и вина за това имат к ... още
На: 2016-12-12 10:15:58 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1083 прегледа
Гласът на народа: Филмът е създаден с общите усилия на български и руски комунисти, Българско Славянско Движение и Международния Славянски Съюз.Той представя героизма на хората от Донбас и борбата им за свобода, борба против световния финансов империализъм днес и налагания умишлено фашизъм. Мнения на обикновени хора - цивилни, млади, стари, трудещи се, лекари, минъори, опълченци, учители, историци.  Предстоят още д ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X