Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Общество

Простотиите на туристите по морето почнаха, но Михаил сътвори нещо нечувано!

58-годишният германец Михаел вече трета седмица е в Бургаската болница /МБАЛ/ и никой не иска да си го прибере обратно. За това алармираха очевидци на ситуацията в здравното заведение.

Лекари, сестри и администрация са в чудо, обмислят да пишат писмо до Ангела Меркел за безпризорния немец, пише в. Труд.

Той вече е добре, но никой не се интересува от него, няма пари за храна и лекарите му купуват, за да не гладува.

Последно са се свързали със сестра му, която казала, че не го иска, но настояла периодично да и се обаждат как е.

Човекът е с диагноза „шизофрения“, дошъл е в Слънчев бряг като организиран турист, но непрекъснато вдигал скандали и налитал на бой. В Бургаската болница се озовал, след като си счупил ръката по неизвестни причини.

Възможно е да е бил пребит, ако се е заяждал с някого по алеите, предполагат близки до случая. Малко преди да получи травмата той се заяждал с управителя на ресторанта, където се хранел, налетял на бой и охраната го изхвърлила. Къде е ходил от там нататък не е ясно.

В болницата гипсирали ръката му, уведомили полицията и го пуснали да си ходи. След броени часове той отново се появил – този път със счупен таз.

Така от 19 юни Михаел е в ортопедичното отделение на болницата. Непрекъснато разказвал, че е бит, преследван и репресиран. На 25-ти юни групата, с която е дошъл, си е отлетяла обратно за Германия.

Източник: Блиц

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-08-30 11:01:54 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 938 прегледа
Туризъм: Сезона на нашето Черноморие е към своя край. Вече се забелязва отлив на туристите, но цените растат нагоре. Порция цаца на родното море върви по 8 кинта, а сафрида по 12.  Явно с наближаването на есента, заведенията по морето искат да увеличат приходите си. Цените и на напитките са рекордно високи и халба бира вече надминава 3 лева, а бутилка безалкохолно от 2 литра стига до 3,50 лева. Ресторанть ... още
На: 2016-07-12 07:50:41 преди: 2 години / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 669 прегледа
Новини: Чейндж бюрата по морето отново мамят туристите по морето. Разследване на БТВ показа, че масово туристите са ощипвани с 2 до 4 лева при обмяна на малки суми пари. На таблата на бюрата стоят съвсем различни цифри за смяна на пари, а в бордерото служителите пишели действителните курсове на валутата. Големите удари за измамниците обаче били при теглене на ПОС – терминали. Там бюрата теглят до 2 ... още
На: 2016-08-25 17:18:06 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1009 прегледа
Новини: Крадците по родното Черноморие са станали толкова изобретателни, че някой от тях дори се заравяли в пясъка за да дебнат и обират туристите. Новината съобщава вестник "Телеграф", по думите на шефът на РПУ-Несебър главен инспектор Живко Даскалов. Инспектора разказва, че обирджиите са започнали масово да извършват ударите си нощно време, като изчаквали туристите да влезнат във водата и обирали бага ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X