Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Пучдемон иска да реформира цяла Европа!

Барселона отново ври и кипи - вчера в столицата на Каталуния беше организирана протестна кампания, като демонстранти с флагове и плакати преминаха през централните улици на града настоявайки за освобождаването на бившите членове на каталунското правителство.

Политиците бяха обвинени в бунтове и присвояване на публични средства. Те искат да изпратят зад решетките и виновника за референдума Карлес Пучдемон, но той избяга в Брюксел.

Въпреки всичко, Пучдемон не възнамерява да се откаже от борбата и подготвя планове за реформирането на цяла Европа.

Политикът е убеден, че Европейският съюз е карикатура на Европа и това не е организация, в която искат да живеят европейците.

Той заявява, че от хората на власт, които изкривиха основните ценности на ЕС не може да се очаква помощ относно решаването на създалия се политически конфликт.

Пучдемон се чувства принуден да се бори за Европа.

Той не иска този проект да е единствен, защото счита, че всеки европеец желае мир и просперитет.

И според него в момента в ръцете на обединени от собствените си интереси четири или пет правителства от общността определят бъдещето на континента.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-29 07:12:45 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 207 прегледа
Новини: Правителството на Испания не възразява против участието на отстраненния от длъжност лидер на женералитета на Каталония Карлес Пучдемон, които са предвидени за 21 декември за регионални избори на автономията, за това заяви агенция Reuters позовавайки се на официалният представител от правителството на Испания Иниго Мендес де Виго. Продължението на политическата кариера на Пучдемон е "негово право" ... още
На: 2017-10-11 10:04:57 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 772 прегледа
Новини: Лидерът на правителството на Каталуния - Карлес Пучдемон се отказа от идеята за изход от състава на Испания. Истината е, че това е временно, това заяви той по време на своя реч. Пучдемон предложи на парламента да отложи въвеждането в сила на декларацията за независимост. Тази стъпка по мнение на политика е необходима, за да се проведат преговори с Мадрид. Голям въпрос е в момента, как ще отреа ... още
На: 2017-05-01 11:28:55 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2176 прегледа
Новини: Почитателите от цяла Европа на една от най-популярните алкохолни напитки- ракията, взеха участие  в 14-ата годишна „Ракияда” в сръбското село Пранджани, информира Нова телевизия. Любителите на силната напитка опитаха всякакви видове ракии и после решиха да опитат късмета си и в състезания. След като изпиха огромни количества от това питие и пяха песни, участниците трябваше да се задърж ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X