Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин: България вече съжалява, че се отказа от „Южен поток” !

“Много ми се иска цяла Европа да не изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защити своите национални интереси”, отбеляза руският президент.

Руският президент Владимир Путин предупреди ЕС да не проявява слабост при решаването на газовите въпроси, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

“Не ми се иска Европа да прояви слабост и да не може да защити своето участие в проекта “Северен поток 2”, както някога България в “Южен поток”, каза Путин на съвместна пресконференция в Санкт Петербург с австрийския канцлер Себастиан Курц, чиято страна е ротационен председател на Съвета на ЕС след председателството на България.

“България под натиск отвън се отказа от този проект, сега те съжаляват, сега говорят за това да получат наш газ вече през “Турски поток”, отбеляза руският президент.

“Много ми се иска цяла Европа да не изглежда като България, която прояви такава слабост и неспособност да защити своите национални интереси”, добави Путин.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 208 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-03 08:18:49 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 4327 прегледа
Новини: На работната визита на Владимир Путин в Будапеща, руският лидер заяви, че не се сърди на страни, като България, които нямаха мъжество да се възпротивят на ЕС за Южен поток.  Ако сега те са готови за преговори, ние също сме готови но ние трябва да имаме гаранции, категорично заяви Владимир Путин на конференцията в Будапеща.  На Москва са и необходими юридически гаранции от България за възстановяв ... още
На: 2016-05-27 08:41:46 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1446 прегледа
Новини: Владимир Путин пристига на посещение в Гърция! Президентът на Русия Владимир Путин пристига днес в Гърция,за пети път като президент. Планирани са срещи с президента Прокопис Павлопулос и премиера Алексис Ципрас, с когото Путин вече се е срещал няколкократно.Не е изключено руският президент да обяви възраждането на проекта „Южен поток“ през България,смятат анализатори.Не случайно той ... още
На: 2017-02-06 17:03:39 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 3036 прегледа
Геополитика: Руското онлайн издание Иносми коментира, че след като Владимир Путин прекрати преговорите за Южен Поток се роди идеята за Турски поток, който до ден днешен не е ясно какво точно ще представлява. Ще успее ли да замени той Южен Поток и има ли място за проекти с България? Путин косвено загатна, че Турски поток няма да е панацея, по време на посещението си в Унгария миналия месец. Той заяви, че Моск ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X