Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин и Земан седнаха да си говорят за мезета, а накрая ще подпишат споразумения за 20 млрд. долара!

Президентът на Чехия Земан и президентът на Русия Путин се срещнаха в резиденцията „Бочаров ручей“ в Сочи. Двамата си поговориха много подробно.

Започнаха от санкциите и как Русия не може да се наслади на прекрасните кашкавали и йогурти на Чехия и, че това със санкциите трябва да спре. Путин в типично свой стил му отговори, че Русия се справя с достатъчното свои йогурт.

Той се пошегува, че въпреки санкциите, чешката бира не е намаляла и хората намират начини да си я пийват. И той се съгласи, че е време санкциите да спрат.

След срещата Земан потвърди, че е категорично против санкциите на ЕС и ответните мерки на Москва. Той отбеляза, че има ръст на износа и вноса между Чехия и Русия, както и, че все повече туристи от Русия ходят в Чехия.

"Това потвърждава, че въпреки всички санкции икономическото сътрудничество се развива", каза той.

Путин уточни, че търговията между двете страни се е увеличила с 40% за първите 9 месеца на тази година.

Земан обяви, че по време на посещението му в Русия, което продължава до 24 ноември, ще се постигнат споразумения за над 20 милиарда долара.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-10-29 13:56:24 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 595 прегледа
Политика: Близо 20 млрд. долара са необходими на световните хуманитарни организации, за да предоставят минималната необходима помощ на бежанците, вътрешно разселените лица и жертвите на извънредни ситуации. Това заяви ръководителят на Службата на ООН за координация на хуманитарните въпроси за Кавказ, Централна Азия и Украйна, цитиран от ТАСС. Броят на мигрантите в света се оценяват на 60 милиона души, а об ... още
На: 2016-02-11 09:32:42 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1383 прегледа
Новини: Чехия е платила 6 млн. долара на Ислямска държава за две момичета, които са били отвлечени. За това призна президентът Милош Земан. Той разкрива, че до последно преговарящите са били в дилема дали да платят парите или не. Накрая обаче са надделели опасенията, че ако откупът не бъде преведен, двете момичета ще бъдат убити или заточени в някой харем. Ханка и Тонча са отвлечени в Пакистан, откъде ... още
На: 2016-10-16 09:02:43 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 755 прегледа
Новини: По време на двустранната среща, която се проведе в рамките на срещата на върха на БРИКС, руският президент Владимир Путин и индийския премиер Нарендра Моди сключила редица споразумения. Лидерите на двете държави подписали документ, който ще гарантира доставките на зенитна система S-400 "Триумф" за Индия, като се споразумяха за изграждането на патрулни кораби по проект 11356 и бойни хеликоптери. П ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X