Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин към Тръмп: На срещата ни ще си говорим за всичко! Крим обаче е руски и няма да го пипаш! Ясно?

Очакванията за срещата между Тръмп и Путин са огромни. От Русия обаче дадоха на САЩ да се разбере предварително, че за разлика от Северна Корея например, те не са готови на всичко.

Да, може да се постигнат всякакви компромиси, но Тръмп да не си и помисля да докосва Крим. Ройтерс предаде тази информация, цитирайки говорителя на Путин Дмитрий Песков.

Крим е неразделна част от Русия и това няма въобще да влиза в дневния ред на срещата. По всички останали въпроси Тръмп може да говори с Владимир Путин.

Срещата ще се състои на 16 юли в Хелзинки. Основна тема ще е напрежението между САЩ и Русия, както и националната сигурност.

Вероятно Тръмп ще постави въпроса с връщането на Русия в Г-7. Журналисти говориха с Тръмп на борда на президентски самолет, там той обяви, че Крим ще е в дневния ред на срещата, предават от Блумбърг.

„Аз ще поговоря с него (с Путин – ИноТВ) за всичко. Ние ще обсъдим Украйна, ние ще поговорим за Сирия и изборите. И ние не искаме някой да се намесва в изборите“ - увери Тръмп.

Попитан дали е готов да признае Крим като руски, той отговори „Ще видим“.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 256 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-07-07 17:46:11 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1346 прегледа
Новини: Първата среща на Владимир Путин с Доналд Тръмп премина в една от стаите за преговори на първия етаж на Изложбения център в Хамбург (Хамбург Месе). В началото на срещата Путин каза, че се радва да се запознае с Тръмп лично и се надява, че срещата ще допринесе положителни резултати. На свой ред Тръмп също изрази надежда за позитивен резултат. Срещата на президентите на двете страни ще премине в р ... още
На: 2017-02-04 09:34:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 4271 прегледа
Новини: Ако Европа не подкрепи САЩ и не помогне на Доналд Тръмп, то в близко бъдеще всички ние «ще говорим на руски», пише бившият служител на ЦРУ Алекс Финли в своя статия за Politico. «На този етап ние очакваме Европа да ни спаси. Без нея всички ние в скоро време ще говорим на руски», пише Финли. По мнение на екс-служителят на ЦРУ Тръмп, който «има пристрастие и като папагал повторя само Кремъл», ще д ... още
На: 2017-01-14 09:06:26 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1064 прегледа
Видео: Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп в интервю за The Wall Street Journal заяви, че е готов да се срещне със своя руски колега Владимир Путин и това ще стане веднага след неговото официално стъпване в длъжност. По думите на Тръмп той е наясно, че руската страна също има желание да се срещне с него «и аз съм съгласен с това», отбелязъл новият стопанин на Белия дом. Точната дата за срещата ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X