Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин кратко и ясно: Х*я е за Запада, той не чака Путин!!!

Руският президент Владимир Путин коментира настоящото геополитическо положение в света и в частност отношенията между Русия и САЩ. Репликите на Путин са от пресконференцията след срещата на БРИКС.

Той е на мнение, че конфликт в отношенията има, но това не е по вина на Москва.

Ще припомним, че по-рано Путин прати Запада "да си го начука" на въпроса, може ли Русия поне да смекчи санкциите против Запада, които са в отговор на антируските такива.

На пресконференцията след БРИКС той поясни, че контрамерките взети от Русия не са санкции, а необходими мерки за защита на вътрешния пазар. Освен това е налице в тези сфери, които са от полза за Русия. Путин подчерта, че Кремъл не прави нищо само, за да накаже някого.

Единствената цел на санкциите, които Запада налага на Русия са, да се спре развитието на страната, а не да се реши реален проблем, смята Путин.

Той отново подчерта, че американските власти се стараят да подкопаят имиджа на Русия и да изградят един образ на враг, който реално не съществува.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-10-08 19:15:58 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1507 прегледа
Новини: Руският президент Владимир Путин даде отговор на един много важен въпрос зададен от немския журналист Хуберт Зайпел. Въпросът бе поставен на дневен ред в предаване свързано с новите руски санкции на руски канал НТВ. Въпросът бе, защо Запада има негативно отношение към него и Русия. Путин в прав текст отговори: "Страх ги е"! - просто и ясно отсече Путин. И е прав, защото само страхът може д ... още
На: 2015-11-18 17:41:53 преди: 2 години / 16 гласа / 66 точки / 0 коментара / 170299 прегледа
Геополитика: “Бог може и да изпраща терористите, но мой дълг е да му ги върна обратно” е реплика на Путин, която подлуди социалните медии. Според различни източници, той казва това по повод терористичните нападения в последните дни и най-вече след като стана 100% ясно, че Руския самолет над Египет е свален от бомба. Информацията тръгна от водещата Реми Малурд. Чака се официално потвърждение от прес ... още
На: 2016-06-25 08:52:14 преди: 2 години / 3 гласа / 10 точки / 0 коментара / 1775 прегледа
Видео: Запада е в шах и не знае как да реагира на желанието на британците да излязат от Европейския съюз. Стигна се дотам да търсят под вола теле и да обвиняват Путин за неочакваните резултати. Предположение на някои дипломати, в частност Филип Хамънд, външният министър на Великобритания се изказа крайно като сподели, че Путин сигурно е доволен от резултатите от референдума, изразявайки ги по завоалиран ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X