Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин пред ФС: Отговаряме на Запада! Завършиха тестовете на новите ни секретни оръжия! Те са...

Путин отправи послание по време на Федералното събрание, което световните агенции цитираха. Той заяви, че Русия ще намери отговор на военните предизвикателства на Запада.

Успешно са завършили тестовете на няколко вида секретни оръжия от ново поколение. Путин даде да се разбере категорично, че всички предложения на Русия да се работи съвместно по ПРО са отклонени от САЩ. Ето за това РФ прави голяма крачка в създаването на нови стратегически оръжия, които да могат да ударят всяка една точка от Земята.

Говорим за безпилотни подводни апарати, които стигат свръх дълбочини. Говорим за крилата ракета, която е неуязвима от ПВО и ПРО, разполагаща с малогабаритна свръхмощна ядрена установка. Говорим за лазерно оръжие, за хиперзвуково оръжие, за небалистични ракети.

„Започнахме разработката на такива нови видове балистично оръжие, които изобщо не използват балистична траектория на полета при движението към целта, а значи системите за ПРО в борбата срещу тях са безполезни и просто безсмислени“, заяви президентът.

„Всички страни с високо равнище на научен потенциал активно разработват хиперзвуково оръжие. Русия вече има такова оръжие“, заяви президентът.

„Нас никой не ни чуваше. Чуйте ни сега! – обобщи президентът Путин.

Всички бурно аплодираха речта на Путин.

„Това най-ново оръжие рано или късно ще го получат и други страни, но ние вече го имаме” – заявил Путин.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-10-23 17:55:46 преди: 12 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 347 прегледа
Новини: Руските ракетни войски са започнали тестове на комплекс с шахтово базиране. Тестовете са на трасето Ясний. Предполага се, че става на въпрос за междуконтинентална ракета Сармат. Трите шахтови ракети, които са на въоръжение са Топол-М, Ярс и Воевода. Ярс са най-новите и са с потенциал за подобрение. Смята се, че може да са изпитвани новите апаратури на шахтите. Другата версия е, че се правят тест ... още
На: 2018-04-19 16:50:02 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1876 прегледа
Геополитика: Генерал Джон Хайтън, шефът на стратегическото командване на Щатите, призова хората да вярват на Путин по отношение на руските съвременни оръжия, които Москва разработва. "Няма да ви давам подробности за средствата, които използваме, за да наблюдаваме това.Няма да ви разкажа технически подробности за възможностите на тези ракети. Но мога да ви кажа, че наблюдавахме как Русия и Китай тестват свръхз ... още
На: 2016-10-17 11:17:51 преди: 2 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 2989 прегледа
Геополитика: Руският президент Владимир Путин коментира настоящото геополитическо положение в света и в частност отношенията между Русия и САЩ. Репликите на Путин са от пресконференцията след срещата на БРИКС. Той е на мнение, че конфликт в отношенията има, но това не е по вина на Москва. Ще припомним, че по-рано Путин прати Запада "да си го начука" на въпроса, може ли Русия поне да смекчи санкциите против З ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X