Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин: Ще подобряваме ядрената си отбрана докато няма ПРО, която да ги спре! Всички искат нашите оръжия!

Владимир Путин постави за важен приоритет укрепването на стратегическите ядрени сили на Русия и най-вече ракетните комплекси. Докато всяка противоракетна система не бъде преодоляна, няма да се спре.

„Трябва да укрепим военният потенциал на стратегическите ядрени сили, най-вече на ракетните комплекси, които могат надеждно да пробият всяка съществуващи и бъдещи системи за противоракетна отбрана“, заяви държавният глава през хора от министерството на отбраната на Русия.

Друго важно нещо е да се адаптират плановете за отбрана спрямо изменението на баланса на силите по границите на Русия и света. Плановете за неутрализиране на потенциални заплахи трябва да се адаптират по условията.

„Министерството на отбрана неутрализира евентуалната заплаха от крилатите ракети "Томахоук" на САЩ край границите на Русия“, докладва министърът на отбраната Сергей Шойгу

„Универсалността на пусковите установки ПРО MK41 позволява след неголямо усъвършенстване в тях да бъдат тайно инсталирани крилати ракети "Томахоук“ .Количеството на тези ракети край границите ни е 150-200 с далечина на полета до 2400 км. До западните граници на Русия те може да долетят за по малко от 10 минути", уточни Шойгу.

Пред публиката не бе обявено как точно е извършено неутрализирането на опасността, но е ясно, че въпросните ракети са вече в историята, поне за Русия.

Путин обяви, че Москва трябва да се възползва най-много от чуждестранния интерес към оръжията на Русия, които показаха своята ефективност в Сирия.

Съвсем скоро може да разберем за доста сделки с оръжие на международно ниво. Аз лично си спомням, че Сърбия обмисляше голяма покупка, поне по слухове. Ще следим и ще разберем.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 1640 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-03-17 12:59:47 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1796 прегледа
Русия няма да спре да подкрепя сирийския президент Бащар Асад с информация и по финансов път, каза Владимир Путин, цитиран от "Интерфакс". ВКС ще бдят над Сирия! Путин припомни и, че системите за противовъздушна отбрана S-400 и "Панцер-F" няма да ходят никъде! Защитата ще бори всяка една цел, която застрашава по някакъв начин руската, армия която все още е в Сирия по един или друг начин. Армията ... още
На: 2015-12-11 13:47:49 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 3053 прегледа
Всяка една заплаха за нашите военни в Сирия да бъде унищожавана, нареди днес руският президент Владимир Путин, цитиран от Интерфакс. Държавният глава и върховен главнокомандващ на Русия проведе заседание с военния министър Сергей Шойгу. "Искам да предупредя всички, които ще се опитат отново да провокират нашите военнослужещи“, заяви Путин. "Заповядвам да се действа възможно най-твърдо. Вся ... още
На: 2017-11-08 18:23:31 преди: 6 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1680 прегледа
Русия каза тежката си дума по отношение конфликта между Северна Корея и САЩ. Михаил Улянов, който е ръководител на службата на Министерството на Външните Работи даде интервю с много подробности. Северна Корея има нужда от поне 2-3 години, за да може да удари САЩ с ядрена ракета. Русия смята, че с дипломация може да се спре ракетната и ядрената програма на Пхенян. “Ако не успеем да стигнем ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X