Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Геополитика

Путин за световната конспирация

Руският президент Владимир Путин пред медията Figaro изказа мнението си за световната конспирация и в частност за световния ред. Даде и добър пример, в който вмъкна американските президенти и тяхната безпомощност пред тези, които управляват света:

"Вече общувах с един президент на САЩ, после с друг, а после с трети — президентите идват и си отиват, а политиката не се променя. Знаете ли защо?

Защото е много силна властта на бюрокрацията.

Избират човек, той идва с едни идеи, пристигат после при него хора добре облечени и в тъмни, както при мене, костюми, но не с червени вратовръзки, а с черни или тъмно сини, и те започват да обясняват как трябва да се правят нещата — тогава всичко се променя. Това се случва при всяка администрация.

Да се промени нещо — това е доста трудно, казвам ви това без всякаква ирония. И това се случва не защото някой не иска, а защото е трудно. Ето Обама — човек с либерални възгледи, демократ, още преди изборите обеща да закрие Гуантанамо.

Направи ли го?

Не.

А защо?

Той какво, не искаше ли?

Много искаше, сигурен съм, че е искал, но не се получи.

Той искрено се стремеше към това.

Но не това е главният въпрос, макар това да е важно, защото там хората в продължение на десетилетия стоят без съд и следствие.

Представете си, ако това се случваше във Франция или Русия — отдавна щяха да ни изядат с червата. Но не, в САЩ това е възможно и продължава и до днес. Демокрация.

Дадох ви този пример, защото не всичко е толкова просто. Но все пак имам определен процент сдържан оптимизъм. Струва ми се, че по ключовите въпроси, ще успеем да се договорим".

Почти в прав текст Путин обясни каква е политическата игра обикновено на една малка държава, но даде да се разбере, че дори американските президенти са безсилни, когато мъжете в черно отидат при тях.

Руският президент проявява "сдържан оптимизъм", че е налице все пак възможност да се договори нещо с пешките или просто е част от тези, които управляват света, за което отдавна се твърди или е толкова напред с материала, че се явява недосегаем за тях.

"Това е главната ЛЪЖА на западния свят, която съвсем целенасочено се крие от населението: т.нар. демокрация е свобода на властта на крупния капитал, който чрез наемни управленци в лицето на президентите и министрите управлява страните и техните народи."

Относно славата му на тиранин, витае и друго мнение, че силата му се състои в неговата самостоятелност и възможността му да провежда суверенна политика. Да, той води диалог с "пешките", но никога не забравя за Тайната игра.

loading...
Рейтинг: 4 звезди | 2 гласа | 8 точки | 1 ком. | 916 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-04-05 16:37:07 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 2050 прегледа
Международният валутен фонд е много скептично настроен по отношение на икономическия растеж и това може да доведе до катастрофални последици. Вижда се много сериозна стагнация по отношение на растежа и, за да се поправи това трябват крупни мерки по отношение на структурните реформи. Това бе обявено лично от ръководителката на МВФ Кристин Лагард. „Възстановяването върви твърде бавно, рискове ... още
На: 2015-10-14 17:30:22 преди: 2 години / 2 гласа / 6 точки / 0 коментара / 2880 прегледа
Републиканският сенатор и председател на Комисията по отбрана Джон Маккейн призова за тотална саморазправа с руския президент Владимир Путин. Маккейн призова за спиране на Путин и да не се позволява на руснаците да създават свои коалиции, а в същото време да рушат американските, както и да премахват американското влияние в Близкия изток. Той призова за увеличаване на влиянието на САЩ в тази част ... още
На: 2016-06-06 08:35:28 преди: 1 година / 2 гласа / 8 точки / 0 коментара / 1173 прегледа
До това заключение стигнаха учени от Венецуела, които след дълго анализиране разкриха модерната технология, с която е убит Уго Чавес. Това е нанотехнология, тип оръжие, което има способността да вкара в тялото наночастици, които могат да провокират редица здравословни проблеми, като инфаркт, лудост, мозъчни проблеми и дори СПИН. Анализатори смятат, че подобна технология е изпробвана върху няколко ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X