Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Други

Ръчно изработени подаръци

Ръчно изработени подаръци - уникално решение за подарък, който можете да направите на много скъп за Вас човек, човек, на който имате доверие и разчитате във всеки един моммент.

В онлайн магазин за ключодържатели - zaKluch.com можете да изберете подходящ подарък за влюбени, за близки, познати, роднини и други.

Достатъчно е само да посетите съответната категория и да се спрете на продуктът, който считате, че ще се хареса най-много.

Защо да подарите точно ключодържател? На този въпрос ще Ви отговорим много простичко...

В повече от 50% от случаите си подяраве неща, които не са полезни, не са нужни, не биват ползвани. Представете си, ако сте мъж, например - подарят Ви хубав парфюм, но Вие не искате да Ви мирише, защото Ви се гади от какъвто и да е мириз и си искате натуралното... Какво се случва с този парфюм? Събира прах на витрината. 

Не така стоят нещата обаче, ако получите луксозен кожен ключодърател за Вашият автомобил. Веднага ще го поставите и ще го ползвате дълго време.

Ето и затова препоръчваме да подарявате неща, които биха били полезни, а не просто за да мине номера...

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2016-01-21 15:21:29 преди: 2 години / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 1357 прегледа
Други: Открай време се твърди, че сходните форми си подхождат. Убедени в правотата на това твърдение, ние изпитваме задоволство, ако успеем да си доставим стилен интериор или модерна визия, съчетавайки материи, форми, декоративни модели. Зад всичко това може да стоят ръчно изработени арт изделия. Всъщност красотата на детайлите често намира израз в нюансите. Именно чрез изкуството те могат да бъдат впле ... още
На: 2016-06-02 15:56:11 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 513 прегледа
Забавно:    Ето една прекрасна идея за предстоящите почивни дни.За трета поредна година Пловдив стартира Капана фест-сцена за улични изкуства.От 1 до 5 юни жителите и гостите на града могат да се включат в десетки културни, музикални, спортни и киносъбития. Участниците в организацията на фестивала са над 700, а събитията ще се проведат на 5 официални сцени и на стотици други места в квартала,сподели един о ... още
На: 2015-08-07 10:16:52 преди: 2 години / 4 гласа / 16 точки / 0 коментара / 2760 прегледа
Забавно: Мероприятията по подаряване на фирмени подаръци се оказват доста широкоразпространена практика. И благодарение на нея се открива нов пазар за нови корпоративни и по-луксозни подаръци. Сега съществува широк избор от фирмени сувенири из между които да избират бизнесите. Цените също са в доста широк диапазон, така че да удоволетворят нуждите както на по-големите, така и на по-малките фирми. Тези под ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X