Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Политика

Радев скри шапката на експерти от ЕС! Губим до 100 милиарда от отбрана! Каракачанов се ослушва..

Румен Радев направи много силно включване на откриването на форума "Отбранителна и аерокосмическа индустрия и изследвания", който се проведе във Военния клуб. Генералът доказа, че е най-достойният Главнокомандващ на армията, който сме имали някога.

Разкри, че липсата на кооперация между страните-членки на НАТО в сигурността и обраната носи загуби между 25 и 100 милиарда евро на ЕС. Интересно е обаче, защото Красимир Каракачанов, който е министър на отбраната, отсъства и си прави оглушки. Неговото присъствие, заедно с това на Валери Симоенов бяха предварително обявени. Там беше Томислав Дончев.

Румен Радев разкри едно много слабо място на НАТО, и по-точно Европа. На нашия континент има 178 бойни системи, в САЩ са 30.

"В ЕС имаме 17 бойни типа танкове, в САЩ има само един тип", посочи примери за неефективност в съюза президентът.

Радев посочи, че България има голяма история във военната и космическата индустрия, както и интелектуален капацитет у младите хора. За това е важно, че темата се повдига в България!

"Ние имаме традиции в научните изследвания, в отбранителната индустрия и в Космоса", отбеляза президентът.

България е 6-та страна, която изпраща космонавт, 18-та, която изпраща спътник, имаме и интернет с огромна скорост, сред най-добрите в цял свят.

"Представителите на Европейския фонд по отбрана да се запознаят с потенциала на българската наука и военна индустрия“, разкри целта на мероприятието държавният глава.

"За да може българската наука, индустрия и образование да се развиват с още по-големи темпове и да се интегрират с европейската отбрана и наука, защото там е нашето място заедно с нашите съюзници", подчерта президентът.

Тези негови думи бяха чути от Елжбета Биенковска, еврокомисар по вътрешния пазар, промишлеността, предприемачеството, малките и средните предприятия. Също така и от Хорхе Домек, който е директор на Европейската агенция за отбрана.

loading...
Линк:
№ 1 Добавен от гост: Веселин Величков На: 2017-07-26 18:30:43 Хaресва ми 1
guest-coment-2123
Кога и къде го е рекъл Вожда? Наведнъж и в този смисъл. Че той сутрин едно, вечер друго, а на другия ден каквото Козяк наредил...
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-02-01 17:37:37 преди: 1 година / 3 гласа / 13 точки / 0 коментара / 3221 прегледа
Новини: Президентът Румен Радев като генерал летец е изживял много в небето. Полетите до скоро са били част от неговото ежедневие. Помним как той скри шапката на всички като ни показа фигурата Кобра на Пугачов. Постът обаче, който Радев заема в момента го кара да изживява нещо коренно различно. Да, много пъти е в бил в самолети, може би дори в Спартан, но сега той е просто пасажер. „Първи полет ка ... още
На: 2017-11-15 14:11:25 преди: 7 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 645 прегледа
Новини: Момиче от Пловдив скри шапката на всички мъже в Интернет и направи собствена адаптация на приказката за неволята. Причината? Нейният автомобил осъмна с нарязана гума, предават от Трафикнюз. Инцидентът обаче не смущава ни най-малко красавицата. Тя вади резервната гума от колата и я подменя собственоръчно. Всичко става в квартал Кючук Париж. То в днешно време е пълно с мъже, които не могат да си ... още
На: 2018-03-14 13:01:43 преди: 3 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 325 прегледа
Новини: Светльо Витков от "Глас народен" отговори на действието, което вчера събуди такава вълна от реакции - коремното на Румен Радев, като направи същото и също така отправи своето предизвикателство към вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов. Във фейсбук Витков качи свое видео, на което се превърта през лост и отправя предизвикателство към Каракачанов да направи и той същото. За акробатич ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X