Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Разкриха убийството на Милена в Куртово Конаре! Тотален обрат! Ето извършителя!

Вчера ви съобщихме за убийството на Милена Динова в Куртово Конаре. Има неочакван обрат в разследването. Вчера, след като бе опровергана връзката на годеника и, днес той е задържан за убийството и е с повдигнато обвинение.

Става ясно, че те са се скарали преди тя да излезе за работа. Тя тръгнала, той изтичал зад нея и я пробол в сърцето. След което се прибрал и си легнал. Нараняванията по лицето са от падането.

Вината на Илиян е установена след 2 претърсвания и изземвания и 4 огледа на местопрестъплението. Намерени са доста биологични следи и доказателства. Назначение са биологична, съдебно-медицинска и дактилоскопна експертизи. Мъжът е задържан за 72 часа. Предстои да поискат да остане за постоянно под стража.

Оказва се и, че връзката им не е толкова щастлива, както излезе по-рано. От началото са имали проблеми. Илиян постоянно дебнел и следил Милена, проверявал телефона и, за най-малкото получавал изблици на ревност. Илиян е имал комплекси и най-малкия поглед на някой в Куртово Конаре го вбесявал. Категорично е, че тя му е била вярна и не се е поддавала на ухажорите и техните предложения.

От БЛИЦ са научили, че разследването е установило, че в трагичния инцидент не е намесена стара любов.

Илиян е признал след като психолози и разпитващи са му показали доказателствата. Момичето е извикало на Илиян „Разделяме се“ преди да тръгне за работа, заради постоянните скандали и проблеми.

Ножът на убийството е намерен при претърсване на дома. Острието е било над 15 сантиметра. Ножът е бил измит и поставен на обичайното място.

Ето го и Илиян:

loading...
Рейтинг: 2 звезди | 2 гласа | 4 точки | 1 ком. | 33255 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-05 12:55:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 24231 прегледа
Новини: Адвокатите на Илиян Рангелов, който е обвинен за убийството на Милена Динова в село Куртово Конаре обявиха, че става на дума за нелеп инцидент. Припомняме, че преди около седмица България бе шокирана от зверския начин, по който бе убита Милена – с едно пробождане в сърцето. Съдията и прокурорът обаче определиха адвокатските твърдения за нелепи. Няма как такова убийство да стане по инцидент. ... още
На: 2017-07-12 17:25:07 преди: 11 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11137 прегледа
Новини: Не един и два пъти сме ви разказвали за убийството на Милена от Куртово Конаре. Родителите са поискали 400 000 лева кръвнина, а съдът ги определи като частни обвинители. За първи път делото за жестокото убийство влиза в съда. В залата бяха родителите на убиеца Илиян Рангелов, както и родителите на жертвата Милена Данова. Защитата на убиеца пожела делото да се води при закрити врати, тъй като по в ... още
На: 2016-12-29 14:03:43 преди: 1 година / 3 гласа / 12 точки / 0 коментара / 27050 прегледа
Новини: Тази нощ е извършено брутални убийство на 26-годишна от Куртово Конаре. Около полунощ не се е появила на обичайното място, от което тръгва на работа, близко до дома и.Малко след това намират трупа и. Сформиран е екип от разследващи и е образувано досъдебно производство. През нощта са извършени действия по разследване, установяване на убиеца и издирването му. Те продължават и към този момент. Ста ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X