Новини Общество Политика Криминални Любопитно Здраве Свят Геополитика Гласът на народа Зов за помощ Спорт Дискусии Клюки Лайфстайл Технологии Икономика Наука Култура Конспирации История Забавно Видео За жената Кухня Вицове Дом и Градина Туризъм Други
Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli.eu / Новини

Разкрика нови подробности за убийството на Милена Динова! 100% ясно кой я е убил!

Излязоха нови факти за убийството на Милена Динова от нейния годеник Илиян Рангелов. Неин колега активно я е ухажвал. Много я харесвал, постоянно и пращал романтични SMS, но нищо кой знае какво.

Експертизата е доказала, че те са напълно невинни. Илиян ги прочел и се побъркал от ревност, което е и мотивът да вземе един нож и да я заколи. Ножът бил в калъф и на шкаф. Той го грабнал и я настигнал, когато излязла за работа. После по калъфа и ножа са открити част от неоспоримите доказателства за убийството.

Във фаталната вечер Милена получила SMS-и от рода на това, че е красива и, че я харесва. Това било достатъчно да ядоса необратимо Илиян.

„Ако някой е изневерявал, това е бил Илиян. Милена не е имала друг приятел, но той я ревнувал много”, са категорични разследващите, защото той се оказва не домошар. Често излизал и се забавлявал. Дори във фаталната вечер е бил на кръчма, но сам.

Това може би е подразнило Милена. Тя е трябвало да отиде нощна смяна. Уговорила се с трима колеги да пътуват заедно. Около 11.40 на 28 декември звъннали, което е знакът, че приближават и тя да се приготвя да излиза. Затворила телефонът, което те приели като знак, че уговорката е налице. Събрали се и започнали да я чакат.

Тя не дошла и те решили да тръгнат към нейната улица, за да проверят дали се е успала. На около 20 метра от жилището я намерили мъртва. Минути преди те да пристигнат е станал инцидентът, защото тялото е било топло.

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 коментара | 3777 прегледа
Публикувано на: 2017-01-11 15:49:21
Във:
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни на: Разкрика нови подробности за убийството на Милена Динова! 100% ясно кой я е убил
На: 2017-01-05 12:55:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 23894 прегледа
Адвокатите на Илиян Рангелов, който е обвинен за убийството на Милена Динова в село Куртово Конаре обявиха, че става на дума за нелеп инцидент. Припомняме, че преди около седмица България бе шокирана от зверския начин, по който бе убита Милена – с едно пробождане в сърцето. Съдията и прокурорът обаче определиха адвокатските твърдения за нелепи. Няма как такова убийство да стане по инцидент. ... още
На: 2016-12-30 14:57:10 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 33246 прегледа
Вчера ви съобщихме за убийството на Милена Динова в Куртово Конаре. Има неочакван обрат в разследването. Вчера, след като бе опровергана връзката на годеника и, днес той е задържан за убийството и е с повдигнато обвинение. Става ясно, че те са се скарали преди тя да излезе за работа. Тя тръгнала, той изтичал зад нея и я пробол в сърцето. След което се прибрал и си легнал. Нараняванията по лицето ... още
На: 2017-07-12 17:25:07 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 10689 прегледа
Не един и два пъти сме ви разказвали за убийството на Милена от Куртово Конаре. Родителите са поискали 400 000 лева кръвнина, а съдът ги определи като частни обвинители. За първи път делото за жестокото убийство влиза в съда. В залата бяха родителите на убиеца Илиян Рангелов, както и родителите на жертвата Милена Данова. Защитата на убиеца пожела делото да се води при закрити врати, тъй като по в ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X