Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Разкрика нови подробности за убийството на Милена Динова! 100% ясно кой я е убил!

Излязоха нови факти за убийството на Милена Динова от нейния годеник Илиян Рангелов. Неин колега активно я е ухажвал. Много я харесвал, постоянно и пращал романтични SMS, но нищо кой знае какво.

Експертизата е доказала, че те са напълно невинни. Илиян ги прочел и се побъркал от ревност, което е и мотивът да вземе един нож и да я заколи. Ножът бил в калъф и на шкаф. Той го грабнал и я настигнал, когато излязла за работа. После по калъфа и ножа са открити част от неоспоримите доказателства за убийството.

Във фаталната вечер Милена получила SMS-и от рода на това, че е красива и, че я харесва. Това било достатъчно да ядоса необратимо Илиян.

„Ако някой е изневерявал, това е бил Илиян. Милена не е имала друг приятел, но той я ревнувал много”, са категорични разследващите, защото той се оказва не домошар. Често излизал и се забавлявал. Дори във фаталната вечер е бил на кръчма, но сам.

Това може би е подразнило Милена. Тя е трябвало да отиде нощна смяна. Уговорила се с трима колеги да пътуват заедно. Около 11.40 на 28 декември звъннали, което е знакът, че приближават и тя да се приготвя да излиза. Затворила телефонът, което те приели като знак, че уговорката е налице. Събрали се и започнали да я чакат.

Тя не дошла и те решили да тръгнат към нейната улица, за да проверят дали се е успала. На около 20 метра от жилището я намерили мъртва. Минути преди те да пристигнат е станал инцидентът, защото тялото е било топло.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-01-05 12:55:27 преди: 1 година / 1 гласа / 3 точки / 1 коментара / 24228 прегледа
Адвокатите на Илиян Рангелов, който е обвинен за убийството на Милена Динова в село Куртово Конаре обявиха, че става на дума за нелеп инцидент. Припомняме, че преди около седмица България бе шокирана от зверския начин, по който бе убита Милена – с едно пробождане в сърцето. Съдията и прокурорът обаче определиха адвокатските твърдения за нелепи. Няма как такова убийство да стане по инцидент. ... още
На: 2016-12-30 14:57:10 преди: 1 година / 2 гласа / 4 точки / 0 коментара / 33251 прегледа
Вчера ви съобщихме за убийството на Милена Динова в Куртово Конаре. Има неочакван обрат в разследването. Вчера, след като бе опровергана връзката на годеника и, днес той е задържан за убийството и е с повдигнато обвинение. Става ясно, че те са се скарали преди тя да излезе за работа. Тя тръгнала, той изтичал зад нея и я пробол в сърцето. След което се прибрал и си легнал. Нараняванията по лицето ... още
На: 2017-07-12 17:25:07 преди: 10 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 11098 прегледа
Не един и два пъти сме ви разказвали за убийството на Милена от Куртово Конаре. Родителите са поискали 400 000 лева кръвнина, а съдът ги определи като частни обвинители. За първи път делото за жестокото убийство влиза в съда. В залата бяха родителите на убиеца Илиян Рангелов, както и родителите на жертвата Милена Данова. Защитата на убиеца пожела делото да се води при закрити врати, тъй като по в ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X