Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Новини

Разпитаха Адриан Златков за отвличането! Още подробности за цялата ситуация и подкупа!

Днес вече говорихме за откриването на отвлечения Адриан и връщането му при неговото семейство. От 24 часа са се сдобили с информация, че подкупът, който е бил платен за Златков-младши е 600 хиляди лева.

В събота Тони Златков се качил в една от колите си и след неколкократно сменяне на инструкциите оставил парите в черен сак на магистрала Тракия.

През цялото време похитителите са държали връзка с бащата чрез СМС-и както стана ясно. Всеки път са използвали различни телефонни номера, на трите национални мобилни оператора. Всички те били регистрирани на роми от цялата страна. Вероятно картите са купени от столичните битаци, където се продават по 10 лева.

Тони Златков е казал на разследващите, че няма врагове и, че не е получава закани и заплахи.

Вчера е проведен разпит на Адриан Златков. Станало е в неговия дом, за да не го натоварват психически. Имало е кратки паузи, в които е уверявал приятелите си, че всичко е наред. На един от тях дори казал, че скоро "Трябва да наваксаме по дискотеките."

Младежът не е видял лицата на похитителите си, през цялото време били маскирани. Не е успял да види и детайли за мястото, на което е държан. Нито веднъж не са го тормозили или заплашвали. Потвърждава, че по време на освобождаването бил с маска на главата и не могъл да види дори колата, с която са го изкарали, допълват от Бургасинфо.

loading...
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2017-09-13 18:18:16 преди: 8 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 777 прегледа
Днес най-накрая излезе малко по-конкретна информация за разследването на отвличането на Адриан Здравков. Една от топ версиите е, че Тони Златков е станал жертва на предателство от свои хора. По-точно може да става на въпрос за вътрешен човек от автокъщата му, който да стои в основата на бедите по адрес на 25-годишния Адриан. Един път вече ви споменахме за голямата сделка с лимузини, която Тони З ... още
На: 2017-09-03 14:29:50 преди: 8 месеца / 2 гласа / 7 точки / 0 коментара / 595 прегледа
В медиите изтече информация от средите на антимафиотите, по отношение детайлите около отвличането на Адриан Златков. Данните сочат, че то е готвено минимум 3 месеца. Сивото комби „Шкода“ и регистрационните табели били свити последни. Това беше колата, с която бе похитено 25-годишното момче, син на шефа на „Софавто“, предават от Телеграф. Говори се, че колата е открадната ... още
На: 2017-09-15 11:49:58 преди: 8 месеца / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 880 прегледа
Неизвестни детайли около похищението на Адриан Златков са накарали МВР да работи по скандална версия. Според тях отвличането на Златков-младши е грешка и е трябвало да стане нещо съвсем друго. Според полицаите, мишената не е бил Адриан, а е бил Тони Златков. Когато спрели колата чрез фалшива полицейска проверка, те очаквали друг, но променили плана в движение, за да не пропадне отвличането. "А ... още
Хостинг от Super Hosting
^ За SpoDeli.eu
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X