Избор на редактора:
Народна медия SpoDeli / Любопитно

Разсекретени тайни планове показват пъкленият план на САЩ да унищожи тотално СССР и населението му!

През 60-те години САЩ са разработвали планове за тотално унищожаване на СССР и Китай като водещи индустриални държави, като при това американските военни са разглеждали възможността за масово изтребление на гражданите на тези страни. Това се твърди в обзор, публикуван на уебсайта на организацията с нестопанска цел „Архив за национална сигурност“, цитиран от световните медии.

Изследователите са публикували документи от Единния интегриран оперативен план (SIOP), датирани от 1964 година, в които се разглеждат въпроси за използване ядрено оръжие.

В тях, конкретно, се казва, че трябва да бъдат унищожени 70% от промишления потенциал на СССР.

При това САЩ са допускали възможността за масова смърт на гражданското население.

По оценките от 1961 година по плана на SIOP се предполага унищожаването на 71% от жителите на съветските градове, а по оценки от 1962 година – смъртта на около 70 милиона съветски граждани.

Освен това Обединения комитет на началник щабовете на САЩ даже е разглеждал идеята за унищожаване на населението в качеството на главен критерий за победата над Съветския съюз.

Single Integrated Operation Plan, или SIOP е строго секретен комплекс от оперативни документи, съставящи подробен регламент за бойно използване на ядрено оръжие от Въоръжените сили на САЩ, уточнява Фокус.

През декември 2015 година Националното управление за архиви и документация на САЩ обнародва списък от потенциални цели на американски атомни бомбардировки през 1959 година, които включват стотици точки в СССР, Източна Европа и Китай. Сред тях са 179 цели в Москва, 145 в Ленинград и 95 в Източен Берлин, припомня още руската агенция.

Като главен приоритет в разсекретените документи са военновъздушните сили, а главната цел е унищожаването на съветските бомбардировачи още преди те да излетят и да се отправят към Европа и извън нейните предели./Блиц

loading...
Рейтинг: 3 звезди | 1 гласа | 3 точки | 1 ком. | 96 прочита
Линк:
Име:
Коментар: (пишете на кирилица)
Enter secure code:
Подобни:
На: 2015-08-08 19:53:36 преди: 3 години / 4 гласа / 18 точки / 0 коментара / 15962 прегледа
Видео: Вярно ли, е че Американските и Съветските военни са сваляли неидентифицирани летящи обекти, а супер съвременните технологии са копирани с извънземна техника? Документалният филм основан на научни открития,разсекретени или показани на свидетели (очевидци) за важните събития - факти които карат нас да разгадаем общоприетата картина на света. Ние ще повдигаме завесата над великите тайни на съвременн ... още
На: 2017-05-04 08:48:00 преди: 1 година / 3 гласа / 9 точки / 0 коментара / 5250 прегледа
Новини: В Интернет се появиха видеокадри, на които се вижда, как бойци от "спецназ на бившия СССР" влизат в бой с бойци в Сирия. Видеото е озаглавено "Лов на Ал Кайда «Cпецназ от СССР» разстрелва бойците ... " Както отбелязахме по-рано, в състава на новото подразделение влязоха бивши граждани от СССР от Средна Азия, Кавказ и Задкавказието.  Тези бойци се намират в района на Хам и сформира мюсюлманския ... още
На: 2015-12-23 23:16:31 преди: 2 години / 1 гласа / 3 точки / 0 коментара / 1823 прегледа
Политика: В строго секретни документи на САЩ от далечната 1959 година излиза пъкленният им план за пълно изпепеляване на 275 броя ядрени цели. Това се е разкрило за първи път от националните архиви и регистъра администрация на САЩ. И най-ужасяващото е, че някои от целите са обозначени с думата "население".  Цели 800 страници с потъмнен текст от пишеща машина с надпис "Строго секретно" описват прецизно план ... още
Етикети:
За нас
Хостинг от Super Hosting
Правила
Spodeli.eu във Facebook
Spodeli.eu във Google +
Spodeli.eu във Twitter
^ За SpoDeli.eu
BgMdb Филми
Uni-Web.net
Womans'Book
Zabavni.info
NetSale
SpoDeli.eu
BG-Info
^ UNI WEB MEDIA GROUP
Народна медия сподели.еу
placeholder
© 2012 - 2018 SpoDeli.eu V 1.0
X